24/7 bereikbaarheid ggz en ouderenzorg

De twee contactcenters gaan naar één gezamenlijke locatie.

24/7 bereikbaarheid ggz en ouderenzorg

Steeds vaker klachten

Ouderen en volwassenen met psychische klachten blijven vaker in hun eigen vertrouwde omgeving wonen. Zorg die ze nodig hebben blijft daarbij niet beperkt tot kantoortijden, maar vraagt meer bereikbaarheid van organisaties. Vandaar dat Florence, Incluzio en Parnassia Groep gaan samenwerken om 24 uur per dag, 7 dagen in de week ondersteuning te bieden aan cliënten, familieleden en naasten. Eerst via de telefoon maar ook stapsgewijs met innovatieve technologie, zoals chatten, beeldbellen, persoonsalarmering en slimme sensoren.

Samenwerking

De samenwerkingsovereenkomst tussen Florence, Parnassia Groep en Incluzio, die zij op 3 juni ondertekenden, zorgt voor een bundeling van expertise in verpleeg- en verzorgingshuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, dienstverlening in de wijk en zorg op afstand.

Zorg nodig

Medewerkers van Florence en Parnassia Groep zijn 24/7 aanwezig om met de juiste inhoudelijke expertise een oordeel op afstand te vormen. Op vragen over zorg kan zo direct worden gehandeld, op het moment dat de patiënt het nodig heeft. Daarbij maken ze maximaal gebruik van de technische mogelijkheden die er zijn. Ook ’s nachts en in het weekend zijn zij bereikbaar, zodat bijvoorbeeld crises worden voorkomen. En belangrijker, mensen die intensieve thuiszorg of psychische zorg nodig hebben kunnen zo lang mogelijk thuis blijven wonen en mee blijven doen aan de maatschappij.

Gezamenlijke contactcenter

Later dit jaar volgt de overgang, samen met Incluzio, naar één ICT platform. De partijen gaan samen zorg op afstand dienstverlening ontwikkelen rondom ouderenzorg en ggz. De innovatiestructuur is (op termijn) veel breder inzetbaar. Denk hierbij aan onze ketenpartners die in het leven van onze patiënten een belangrijke rol spelen, zoals de huisarts en/of huisartsenpost, wijkteams, andere aanbieders van GGZ en ouderenzorg, GGD en ziekenhuizen.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.