55 jarig bestaan woonzorgcentrum Duinhage

4-10-2019
55 jarig bestaan woonzorgcentrum Duinhage

In oktober van dit jaar viert Florence woonzorgcentrum Duinhage in Den Haag haar 55 jarig bestaan. De hele week zijn er festiviteiten georganiseerd voor de bewoners en het personeel van Duinhage. Op zaterdag 5 oktober vindt een reünie voor (oud)medewerkers plaats.

 

Festiviteiten

De feestweek voor de bewoners start onder andere met een bus- en vaartocht naar de Kagerplassen. Ter herinnering wordt op woensdag 9 oktober een wensboom in de tuin van Duinhage geplaatst. Bewoners mogen in die boom wensen ophangen. Wethouder Kavita Parbhudayal trekt een aantal wensen uit de boom, die door Florence ingewilligd gaan worden. Andere festiviteiten zijn een feest voor vrijwilligers en medewerkers en voor de bewoners een optreden van een bekende Nederlander.

 

Over Duinhage

Woonzorgcentrum Duinhage werd op 2 oktober 1964 geopend. In juli 2007 maakte Duinhage deel uit van Humanitas woonzorgplus. Sinds 2014 is Duinhage onderdeel van Florence. Wijkbewoners kunnen in het woonzorgcentrum terecht voor dagbesteding, activiteiten, een kop koffie of een warme maaltijd.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.