Aanbieding: sprekende klok

Vindt u het lastig om de tijd op uw horloge of klok af te lezen? Dan is wellicht deze aanbieding van Comfortland, speciaal voor onze FlorencePas-houders, iets voor u.

 

Nederlands sprekende klok

Comfortland biedt u namelijk tegen een speciaal tarief een handige Nederlands sprekende klok (diameter: 10 centimeter) aan. U betaalt slechts 31,95 euro (normale prijs: 39,95 euro). Wanneer u op de grote knop van de klok drukt, wordt de tijd met een duidelijke stem voorgelezen. Drukt u nog een keer, dan vertelt de klok ook welke dag en welke datum het is. Heeft u gehoorproblemen? Deze klok heeft een stand waarmee de stem extra hard te beluisteren is.

 

Meer informatie

De Nederlands sprekende klok wordt geleverd zonder batterijen. De klok heeft een wekfunctie. Bestellen? Dat kan via de website van Comfortland. Gebruikt u hierbij de kortingscode 'Flo2017'. Telefonisch bestellen kan ook via 070 - 22 10 580. Let op! De verzendkosten voor alle producten van Comfortland bedragen 6,95 euro. Bestelt u voor meer dan 50 euro, dan is de verzending gratis.