Aanbiedingen bij u in de buurt

Met korting naar de bloemist, schoenenwinkel of kaasspecialist. Dat kan nu ook met uw FlorencePas! Maar ook speciaalzaken in gehoortechniek, woninginrichting en hobbymaterialen behoren tot de mogelijkheden. En gaat u graag voordelig naar de kapper of schoonheidsspecialist? Ook hiervoor hebben wij verschillende adressen voor u geselecteerd.

DierenZaken & Zo

DierenZaken & Zo

DierenZaken & Zo is gespecialiseerd in en opgeleid voor het verzorgen van huisdieren. Zij komen graag in uw eigen huis uw huisdier verzorgen wanneer u daar zelf (tijdelijk) niet toe in staat bent. Ook laten zij graag uw hond uit als u niet in de gelegenheid bent om dat zelf te doen.

 

Zij kunnen ook de zorg op zich nemen van huisdieren die medicatie toegediend moeten krijgen. En wanneer u dat wilt, gaat DierenZaken & Zo met u mee naar bijvoorbeeld de dierenarts of de trimsalon.

 

Het werkgebied van DierenZaken & Zo is Leidschendam-Voorburg. Voor de tarieven klikt u hier.

 

Informatie en voordeel

  • Op vertoon van uw FlorencePas ontvangt u 5% korting op een hondenwandelkaart (maximaal drie per jaar) of op de factuur voor het oppassen en verzorgen van huisdieren op thuislocatie
  • Contactgegevens: DierenZaken & Zo, 06 – 44 12 27 37, info@dierenzakenenzo.nl, www.dierenzakenenzo.nl
Ook interessant
Eetgelegenheid - Leonidas

Eetgelegenheid - Leonidas

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Woninginrichting Woonmode Rijswijk

Woninginrichting Woonmode Rijswijk