Aanbiedingen bij u in de buurt

Met korting naar de bloemist, schoenenwinkel of kaasspecialist. Dat kan nu ook met uw FlorencePas! Maar ook speciaalzaken in gehoortechniek, woninginrichting en hobbymaterialen behoren tot de mogelijkheden. En gaat u graag voordelig naar de kapper of schoonheidsspecialist? Ook hiervoor hebben wij verschillende adressen voor u geselecteerd.

Schoenenspeciaalzaak Beterlopenwinkel

Schoenenspeciaalzaak Beterlopenwinkel

Heeft u voet- of houdingsproblemen? Dan kan de Beterlopenwinkel uitkomst bieden om weer beter te gaan lopen. Het personeel van de winkel heeft een opleiding als adviseur pasvormschoen gehad en een deel heeft verder gestudeerd voor schoenconsulent.

 

Het assortiment bestaat uit pasvormschoenen van merken als Durea, Solidus, Think, Footnotes, Finn Comfort, Meindl en Xelero.

 

Pedicure en podoloog

Op verschillende dagen is een (medisch) pedicure of registerpodoloog aanwezig. Bel naar de BeterLopenWinkel voor het maken van een afspraak of voor data en tijden van het gratis inloopspreekuur.

 

Voetendag

Eens in de maand vindt in de winkel de Voetendag plaats. Tijdens de Voetendag krijgt u een gratis houdings- en gangbeeldanalyse. Verder krijgt u, onder het genot van een kopje koffie, een advies op maat door de medewerkers van de BeterLopenWinkel, over onder pasvorm, schoenen of therapiezolen. De voetendag is gratis. Klik hier voor de data en tijden.

 

Klik hier voor een kort filmpje van de Beterlopenwinkel.

 

Voordeel en informatie

  • Met uw FlorencePas ontvangt u 10% korting.
  • De Beterlopenwinkel vindt u ook op facebook.

  • Contactgegevens: Laan van Wateringseveld 73 in Den Haag,

        070 - 309 90 58 www.denhaag-beterlopenwinkel.nl  en Splinterlaan 158   

        in Leiderdorp, 071 - 542 27 65, www.beterlopenwinkel.nl

Ook interessant
Golfen - De Star Indoorgolf

Golfen - De Star Indoorgolf

Begeleiding bij afscheid, verlies en rouw

Begeleiding bij afscheid, verlies en rouw

Schoonheidsspecialistes

Schoonheidsspecialistes