Header - Thuis in Delft
070 - 41 31 000

Aanbiedingen met uw FlorencePas in Delft

Aanbiedingen met uw FlorencePas in Delft

Wanneer u in Delft woont, heeft u ook voordelen en aanbiedingen met uw FlorencePas bij u in de buurt. Maak het uzelf gemakkelijk met de extra services van Florence.

 

Audicien Schoonenberg

Voor een passend hoortoestel kunt u terecht bij Audicien Schoonenberg aan de Papsouwselaan 137 en Reinier de Graafweg 1 in Delft. U krijgt een gratis hoormeting en u kunt een hoortoestel vrijblijvend uitproberen. Bovendien krijgt u korting op diverse producten.

 

Banketbakkerij Stoffer

Met uw FlorencePas krijgt u 5% korting op het assortiment bij Bankerbakkerij Stoffer aan de Van Schuylenburchstraat 60 in Delft. U kunt genieten van onder meer roomboterkoekjes, chocolade, brood en taart.

 

Begeleiding door Moldmove

Het verliezen van een geliefde, de afname van gezondheid, een echtscheiding of verlies van een baan. Allemaal zaken waar we mee kunnen worden geconfronteerd. Soms heeft u hier extra hulp bij nodig. Moldmove in Delft kan u

begeleiden. Met uw FlorencePas krijgt u € 8,- korting op een gesprek van anderhalf uur.

 

Chocolaterie Leonidas

Leonidas is een wereldbekende bonbonproducent die meer dan honderd verschillende Belgische bonbons verkoopt. Bij chocolaterie Leonidas in winkelcentrum De Hoven en aan de Choorstraat 18 in Delft bent u dus aan het juiste adres voor heerlijke lekkernijen en krijgt u 10% korting.

 

DA Drogist en Parfumerie

Bij vestigingen van DA Drogist en Parfumerie aan de Van Foreestweg 16-20, de Bikolaan 193 en de Elzenlaan 10 in Delft vindt u een groot assortiment aan verzorgingsartikelen voor dames en heren. Met uw FlorencePas krijgt u 10% korting op drogisterijartikelen.

 

Inter Comfort Meubelen

Bent u op zoek naar een relaxstoel, sta-op-stoel of andere meubels? Komt u dan eens langs bij Inter Comfort Meubelen aan de Van Foreestweg 10-14 in Delft. U krijgt 12% korting met uw FlorencePas.

 

Meer aanbiedingen met uw FlorencePas

Bekijkt u ook het totaaloverzicht van de aanbiedingen die u krijgt met uw FlorencePas. Heeft u nog geen FlorencePas? Vraagt u er dan een aan!

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Thuiszorg Delft
070 - 413 10 01
van Foreestweg 22
2614 CJ Delft
info@florence.nl