Header_Thuis_In_DenHaagCentrum_2100x400
070 - 41 31 000

Aanbiedingen met uw FlorencePas in Den Haag Centrum

Aanbiedingen met uw FlorencePas in Den Haag Centrum

Wanneer u in Den Haag Centrum woont, heeft u ook voordelen en aanbiedingen met uw FlorencePas bij u in de buurt. Maak het uzelf gemakkelijk met de extra services van Florence.

 

Floatcenter

Met u FlorencePas kunt u met 10% korting drijven op een geconcentreerde zoutoplossing. Zo ontspant u uw spieren. Liever een waterstraalmassage? Dat kan ook, u krijgt met uw FlorencePas 5 euro korting op een sessie van veertien minuten. U doet dit bij het Floatcenter Haaglanden aan de Volendamlaan 162.

 

Rijbewijskeuring

Als u 75 jaar of ouder bent moet u zich medisch laten keuren als uw rijbewijs moet worden verlengd. Een keuringsarts houdt spreekuur in het woonzorgcentrum van Florence bij u in de buurt. U krijgt met uw FlorencePas 12,50 euro korting.

 

Autorijschool Fred Weber

Autorijschool Fred Weber biedt naast reguliere rijlessen ook begeleiding op maat. De FlorencePas geeft u 7% korting op de verschillende lessen en verkeerscoaching.

 

Sportcentrum Fit All Day

Op vertoon van uw FlorencePas krijgt u een gratis proefles en betaalt u geen inschrijfgeld bij sportcentrum Fit All Day aan de Waldorpstraat 11d.

 

Meer aanbiedingen met uw FlorencePas

Bekijkt u ook het totaaloverzicht van de aanbiedingen die u krijgt met uw FlorencePas. Heeft u nog geen FlorencePas? Vraagt u er dan een aan!

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Jonker Frans
070 - 754 11 11
Newtonplein 100
2562 JZ Den Haag
info@florence.nl