Header - Thuis in leiden
070 - 41 31 000

Aanbiedingen met uw FlorencePas in Leiden

Aanbiedingen met uw FlorencePas in Leiden

Wanneer u in Leiden woont, heeft u ook voordelen en aanbiedingen met uw FlorencePas bij u in de buurt. Maak het uzelf gemakkelijk met de extra services van Florence.

 

Bloemenwinkel Asarum

Zo krijgt u met uw FlorencePas bij bloemenwinkel Asarum aan de Hoge Rijndijk 76 in Leiden 10% korting op het gehele assortiment.

 

Drogisterij Etos-Kuhn

Bij drogisterij Etos-Kuhn aan de Ina Boudier Bakkerstraat in Leiden kunt u terecht voor allerlei artikelen. Het assortiment is gericht op gezondheid, schoonheid en een goed gevoel. U kunt uzelf dus even lekker verwennen en u krijgt bovendien met uw FlorencePas 10% procent korting.

 

Mondhygiënepraktijk Breestraat

Mondhygiënepraktijk Breestraat in Leiden staat voor u klaar om al uw vragen met betrekking tot uw mondgezondheid te beantwoorden. U krijgt met uw FlorencePas € 5,- korting op een gebitsreiniging.


Chocolaterie Leonidas

Leonidas is een wereldbekende bonbonproducent die meer dan honderd verschillende Belgische bonbons verkoopt. Bij chocolaterie Leonidas aan de Maarsmansteeg 6 in Leiden bent u dus aan het juiste adres voor heerlijke lekkernijen en krijgt u 10% korting.

 

Hortus Botanicus Leiden

Verscholen achter het Academiegebouw op het Rapenburg ligt de plantenschatkamer van de Hortus Botanicus Leiden. Kom heerlijk wandelen en genieten van de oudste botanische tuin van Nederland. Met uw FlorencePas ontvangt u twee kaartjes voor de prijs van één.

 

Wellness Fitland XL

Hampsire Hotel Fitland Leiden biedt overnachtingsmogelijkheden en een groot wellness- en beautyresort. Hier kunt u in luxe heerlijk ontspannen in een van de stoombaden, kruidenbaden, sauna’s of zwembad of genieten van een beautybehandeling. Met uw FlorencePas krijgt u € 25,- korting.

 

Grand Café De Vriend

In Grand Café De Vriend, net binnen de singel in Leiden, kunt u terecht voor een heerlijk diner. U kunt kiezen uit een driegangenmenu of specialiteiten van de kaart. Ook voor de lunch, een borrel of een kop koffie bent u van harte welkom. U krijgt met uw FlorencePas 10% korting op de totale rekening.

 

Meer aanbiedingen met uw FlorencePas

Bekijkt u ook het totaaloverzicht van de aanbiedingen die u krijgt met uw FlorencePas. Heeft u nog geen FlorencePas? Vraagt u er dan een aan!

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Thuiszorg Leidschendam/Leiden
070 - 413 10 01
Vinkenborghlaan 41
2265 GH Leidschendam
info@florence.nl