Diëtiste

Diëtiste | begeleiding en voedingsadvies | regio Den Haag

Een goed eetpatroon is voor iedereen belangrijk en nog meer bij bepaalde aandoeningen. Onze diëtiste helpt u daarbij.

 

Advies over gezonde en uitgebalanceerde voeding

De diëtiste van Florence weet alles over gezonde en uitgebalanceerde voeding. Hierbij gaat het niet alleen om u te laten afvallen, maar juist ook om het tegengaan van ongewenst gewichtsverlies bij bijvoorbeeld decubites of het verbeteren van het energieniveau door een voedzaam dieet. Als gevolg van een aandoening kan het extra belangrijk zijn om bepaalde voedingsstoffen juist wel of niet te eten. Bij ziekte kan uw lichaam bijvoorbeeld meer energie verbruiken dan normaal. In dat geval is energierijke voeding van groot belang. Een aandoening kan helaas ook invloed hebben op uw eetpatroon. U kunt bijvoorbeeld te maken hebben met een verminderde eetlust of benauwdheid die het eten vermoeilijkt. In al die gevallen kan onze diëtiste u begeleiden.

 

Spreekuren diëtisten regio Den Haag

Het kan zijn dat een diëtiste van Florence wordt ingezet als u bij ons onder behandeling bent van een specifieke aandoening. Bent u dat niet, maar wilt u wel graag een advies krijgen, dan kunt u altijd langskomen op de spreekuren van onze diëtisten. Deze vinden plaats op diverse locaties in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg. Er worden ook avondspreekuren gehouden. Een huisbezoek behoort tot de mogelijkheden. Het eerste gesprek duurt 45 minuten en bestaat uit een intake. Het aantal vervolgconsulten hangt af van uw wensen en behoeften.

 

Kosten en vergoeding inzet diëtiste

De kosten van de inzet van onze diëtiste worden vergoed vanuit de basisverzekering. U krijgt drie uur per kalenderjaar vergoed. Als u via uw huisarts een verwijsbrief DBC (Diagnose Behandel Combinatie) voor een chronische aandoening heeft, wordt de begeleiding vergoed vanuit de zogeheten ketenzorg. Hierop is geen eigen risico van toepassing.

 

Meer informatie en aanmelden

Wanneer u graag in gesprek wilt met een van onze diëtisten, neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek. Dit kan via dietist.vodi@florence.nl of via 070 - 41 31 000.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.