Kunstzinnig therapeut

Kunstzinnig therapeut | regio Den Haag | Florence

Wanneer u een beeldende therapievorm nodig heeft, dan kunt u terecht bij onze kunstzinnig therapeut.

 

Kunstzinnige therapie als aanvulling op uw zorg en behandeling

Een kunstzinnig therapeut gaat met u aan de slag als u bijvoorbeeld al op jonge leeftijd dementie krijgt of wanneer u als oudere te maken heeft met psychiatrische problemen. Ook bij andere aandoeningen kan onze kunstzinnig therapeut met u een therapiebehandeling beginnen. Kunstzinnige therapie is een aanvulling op de reguliere zorg en behandeling die u krijgt. De kunstzinnige therapie wordt gegeven binnen de verschillende woonzorglocaties van Florence. Ook wanneer u nog zelfstandig thuis woont, kunt u gebruikmaken van deze vorm van therapie.

 

Kunstzinnig therapeut laat u uw eigen kwaliteiten ontdekken

De kunstzinnig therapeut probeert u tijdens de kunstzinnige therapie vooral te ondersteunen in het ontdekken van uw eigen kwaliteiten. U ontdekt wat u juist allemaal nog wel kunt, naast wat u niet meer of moeilijker kunt. De kleuren en vormen waarmee u werkt, hebben een helende werking en vormen het uitgangspunt in het kunstzinnig werken. Omdat ieder mens uniek is, wordt de therapie altijd op maat aangeboden. Zo kunt u onder meer aan de slag met verschillende technieken, zoals schilderen, tekenen en boetseren.

 

Meer informatie over kunstzinnige therapie in regio Den Haag

Als u meer informatie wilt over wat de kunstzinnig therapeut van Florence voor u kan betekenen, neemt u dan contact met ons op via info@florence.nl of via 070 - 41 31 000. Wij vertellen u graag meer over de kunstzinnige therapie en brengen samen met u de mogelijkheden in kaart.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.