Actieve 60-plussers fietsen mee in Tour de Florence

16-3-2018
Actieve 60-plussers fietsen mee in Tour de Florence

Actieve 60-plussers doen morgen, vrijdag 13 oktober, mee aan de fietstocht Tour de Florence die wordt georganiseerd in samenwerking met SportVibes. Vanaf 10.00 uur wordt er vanaf woonzorgcentrum Uitzicht aan de Zonnebloemstraat 383 in Den Haag vertrokken naar expertisecentrum Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1. De fietstocht duurt ongeveer een uur en vindt plaats in het kader van de Fietsweek Den Haag 2017.

 

Fiets mee met de Tour de Florence

Wie mee wil fietsen, is morgen van harte welkom. U kunt zich aanmelden via liever-actief@florence.nl. Heeft u geen fiets of wilt u graag een elektrische fiets proberen? Geeft u dit dan aan bij uw aanmelding. U kunt de tocht dan fietsen op een e-bike van Decathlon.

 

Mobiele fietsmaker en meer

Het belooft morgen heerlijk fietsweer te worden. Er is gratis koffie met gebak, livemuziek en u komt lekker in beweging. Bij de start krijgt u een routekaart overhandigd. De fietstocht kunt u vervolgens zelfstandig of in een groepje rijden. Tussen 11.00 en 12.00 uur is er bij Gulden Huis een mobiele fietsenmaker aanwezig. Hier kunt u uw fiets laten nakijken. In de hal van Gulden Huis treedt de Florence Swingt Band op.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.