florence labels

Activiteiten in onze woonzorgcentra

In de woonzorgcentra van Florence kunt u meedoen aan diverse activiteiten zoals geheugentraining, creatieve workshops of bewegen voor ouderen. Maar u bent ook van harte welkom om een lekkere maaltijd bij ons te komen eten. En met uw FlorencePas doet u dit ook nog eens extra voordelig.

Activiteiten in woonzorgcentrum Duinhage

Activiteiten in woonzorgcentrum Duinhage

Bij woonzorgcentrum Duinhage vinden regelmatig diverse optredens en activiteiten plaats zoals bingo, met elkaar bewegen of bakken. Bij Duinhage kunt u ook gezellig mee-eten.

 

Activiteiten

  • Iedere maandagmiddag kunt u meedoen aan een beweegactiviteit. Daarmee gaat u actief aan de slag onder begeleiding van een fysiotherapeut. Deelname bedraagt € 3,50*. Met uw FlorencePas krijgt u € 1,- korting.
  • U kunt elke dag tussen 12.15 en 13.15 uur of tussen 17.00 en 18.00 uur genieten van een keuzemenu met driegangen. Met uw FlorencePas betaalt u € 8,95*. Soms vinden er ook themamaaltijden plaats. Met uw FlorencePas krijgt u € 2,-* korting.
  • In onvoorziene omstandigheden kunt u gebruikmaken van de hotelkamer in Duinhage. U kunt hierbij denken aan uw familie die buiten de stad woont of ter ontlasting van uw mantelzorger. Neem voor reserveringen van de hotelkamer contact op met Duinhage. Met uw FlorencePas betaalt u € 29,50 in plaats van € 32,50.
  • Wanneer u komt wonen in Duinhage ontvangt u met uw FlorencePas tijdens de eerste week zeven maaltijden gratis. Dit geld alleen als u komt wonen met de woonvorm 'Scheiden van wonen en zorg'.
  • Contactgegevens: De Savornin Lohmanlaan 202 in Den Haag, 070 - 754 16 66.

 

Meer informatie

  • Contactgegevens: De Savornin Lohmanlaan 202 in Den Haag, 070 - 754 16 16

 

Ook interessant
Activiteiten in woonzorgcentrum Houthaghe en Loosduinse Hof
Activiteiten in woonzorgcentrum Houthaghe en Loosduinse Hof
Activiteiten in woonzorgcentrum Dekkersduin
Activiteiten in woonzorgcentrum Dekkersduin
Activiteiten in woonzorgcentrum Jonker Frans
Activiteiten in woonzorgcentrum Jonker Frans
Aanvraagformulier
Aanhef*
Naam en voorletter(s)*
Postcode*
Huisnummer*
Toevoeging
Straat*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
Geboortedatum*
Reden aanmelding
Betaling automatische incasso*
Vul hier niets in a.u.b.