Activiteiten in woonzorgcentrum Oostduin

Activiteiten in woonzorgcentrum Oostduin

In Oostduin worden diverse activiteiten gehouden. Het woonzorgcentrum heeft daarnaast een ontmoetingsplein. Hier kunt u terecht voor een bezoek aan de kapsalon, een behandeling bij de pedicure of voor fysiotherapie en beweging. Bij Brasserie Oostduin kunt u lunchen of dineren. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel! Wekelijks bieden wij een gevarieerd activiteitenprogramma. U kunt meedoen aan o.a. uitstapjes, sport- en spelactiviteiten, computerlessen en geheugentrainingen.

 

Nieuw in het aanbod

BrainTrainerPlus, een laagdrempelige spelcomputer met geheugentraining voor ouderen. Een vrijwilliger komt bij u thuis om een uur uw geheugen te trainen. 

 

Het schrijven van een levensboek. U kunt uw levensverhaal laten schrijven door een levensboekvrijwilliger. De vrijwilliger komt één maal in de week bij u thuis. In totaal zal de vrijwilliger ongeveer tien weken nodig hebben om uw verhaal compleet te maken. 

 

Voordeel en informatie

  • Met uw Florencepas ontvangt u een gratis kopje koffie of thee en10% korting op een bezoek aan de kapsalon, de pedicure of de fysiotherapeut. Ook op de uitstapjes, activiteiten en trainingen krijgt u deze korting en ook nog een gratis kopje koffie of thee. Op een volledig diner krijgt u ook 10% korting en een gratis kopje koffie of thee.
  • Kosten BrainTrainerPlus zijn € 10,- per bezoek, met uw Florencepas krijgt u 25% korting.
  • De totale kosten voor het schrijven van een levensboek zijn € 40,-, dit is inclusief vijf exemplaren van het levensboek. Met uw Florencepas krijgt u 25% korting.
  • Brasserie Oostduin houdt rekening met dieetwensen en is dagelijks geopend van 11.00 tot 19.00 uur.
  • Contactgegevens: Goetlijfstraat 5 in Den Haag, 070 - 754 05 55.

 

 

 

Ook interessant
Activiteiten in woonzorgcentrum Coornhertcentrum

Activiteiten in woonzorgcentrum Coornhertcentrum

Activiteiten in woonzorgcentrum De Mantel

Activiteiten in woonzorgcentrum De Mantel

Activiteiten in woonzorgcentrum Wijndaelercentrum

Activiteiten in woonzorgcentrum Wijndaelercentrum