Activiteiten in woonzorgcentrum Wijndaelercentrum

Activiteiten in woonzorgcentrum Wijndaelercentrum

Bij woonzorgcentrum Wijndaelercentrum is er van alles te doen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals met elkaar bewegen en bingospelen. Ook kunt u blijven logeren in onze logeerkamer.

 

Activiteiten

  • Heerlijk bewegen en actief bezig zijn, dat is goed voor lichaam en geest. U kunt meedoen aan het beweegprogramma FlorenceFit, speciaal voor senioren. Met uw FlorencePas betaalt u € 7,50* per maand in plaats van € 10,*.
  • U kunt ook meedoen aan de yogalessen voor senioren. Zo kunt u heerlijk ontspannen en genieten. Met uw FlorencePas betaalt u € 12,50* per maand in plaats van € 17,-*.
  • Maandelijkse themadiners: heerlijk samen genieten van een 4-gangen diner met livemuziek in het restaurant van Wijndaelercentrum. Met uw FlorencePas krijg u € 2,- korting.
  • Samen bingospelen. Met uw FlorencePas krijgt u € 0,50 korting per plankje. U betaalt dan nog € 2,50*.

 

Logeren in de logeerkamer

  • In de logeerkamer van Wijndaelercentrum kunt u even bijkomen. Met uw FlorencePas krijgt u € 5,- korting en betaalt u € 25,-* per etmaal, inclusief schoonmaak en exclusief ontbijt. Voor een tweede persoon krijgt u met de FlorencePas € 2,50 korting, u betaalt dan € 17,50* voor de tweede persoon per etmaal, inclusief schoonmaak. Voor reservering kunt u bellen met de servicebalie, 070 - 754 23 05. Particuliere opname met indicatie voor zorg? Met uw FlorencePas krijgt u € 10,- korting op een particuliere opname met zorg. U betaalt € 102,-* per etmaal, inclusief huishoudelijke hulp, beddengoed, handdoeken en drie maaltijden per dag. Desgewenst kan verzorging en verpleging van Florence worden ingezet.

 

Meer informatie

Contactgegevens: Catharina van Rennesstraat 8 in Den Haag, 070 - 754 23 33.

 

Ook interessant
Activiteiten in woonzorgcentrum Jonker Frans

Activiteiten in woonzorgcentrum Jonker Frans

Activiteiten in woonzorgcentrum Uitzicht

Activiteiten in woonzorgcentrum Uitzicht

Activiteiten in expertisecentrum Het Gulden Huis

Activiteiten in expertisecentrum Het Gulden Huis