Activiteiten met uw FlorencePas in diverse woonzorgcentra

Activiteiten met uw FlorencePas in diverse woonzorgcentra

Wilt u graag andere mensen ontmoeten en gezellig meedoen met leuke activiteiten? Met uw FlorencePas kunt u in Loosduinen, Segbroek en in Voorburg extra voordelig meedoen.

 

Activiteiten in Loosduinen en Segbroek

In Loosduinen en Segbroek kunt u aansluiten bij de activiteiten binnen onze woonzorgcentra Dekkersduin aan de Campanulastraat 6, Duinhage aan De Savornin Lohmanlaan 202 en Uitzicht aan de Zonnebloemstraat 383. Hier kunt u onder meer meedoen aan beweegactiviteiten, bingo- en bakmiddagen. Met uw FlorencePas krijgt u 1 euro korting op deelname aan deze activiteiten. Voor meer informatie over de activiteiten kunt u bellen met 070 - 754 55 66.

 

Activiteiten in Voorburg

In ons woonzorgcentrum De Mantel aan de Klaverweide 54 in Voorburg vinden dagelijks activiteiten plaats. Denkt u aan breien, schilderen, spelletjes doen, bewegen, muziek, hersengymnastiek en fitness. De maandelijkse kosten voor deelname aan alle activiteiten bedragen 25 euro. Met uw FlorencePas krijgt u € 2,50 korting. Bij alle activiteiten wordt er gezorgd voor koffie en thee. Een keer per maand vindt er ook een grote kunst- en cultuuractiviteit plaats. Deelname bedraagt 5 euro. Als FlorencePas-houder krijgt u 2 euro korting. Voor meer informatie kunt u bellen met De Mantel via 070 - 754 37 77.