‘Mijn huis voelt als een luxe hotel’

‘Mijn huis voelt als een luxe hotel’ | particuliere thuiszorg Den Haag

De heer De Gier woont in Voorburg en ontvangt particuliere thuiszorg van Florence Allure. Hij heeft de zorg nodig, omdat hij een progressieve spierziekte heeft.

 

Vaste verzorgende zelf gekozen

“Door mijn ziekte neemt mijn fysieke kracht af en ben ik erg vermoeid”, vertelt hij. Iedere fitte minuut is er voor hem dan ook één. “Dankzij de particuliere thuiszorg van Florence Allure voelt mijn huis nu als een luxe hotel. Ik word wakker gemaakt, mijn medicijnen worden aangereikt en ik krijg een ontbijt. Het prettige is dat dit gebeurt door een vaste verzorgende die ik zelf heb gekozen. Sinds hij er is, hoef ik over veel zaken niet meer na te denken en zorgen te maken. Ik kan gewoon nog even mijn ogen dicht doen. Daardoor houd ik meer energie over en dat is heel waardevol als je er maar weinig van hebt.”

 

Meer informatie particuliere thuiszorg

Kunt u net als de heer De Gier ook zorg aan huis gebruiken? Florence Allure levert particuliere thuiszorg in onder meer Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Woont u in een andere gemeente in de regio? Ook dan kan de particuliere thuiszorg worden geleverd. Neemt u gerust contact met ons op via florenceallure@florence.nl of via 070 - 41 31 009. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.