Particuliere Thuiszorg | Allure
Thuiszorg | Allure
Particuliere zorg | Allure
070 - 41 31 009

Logeren bij Florence Allure

Logeren bij Florence Allure | Zorghotel in Den Haag

Heeft u tijdelijk professionele zorg nodig en wilt u dat liever niet thuis, maar in een veilige en zorgzame luxe omgeving ontvangen? Florence Allure biedt die mogelijkheid in Zorghotel Residence Haganum.

 

Zorghotel in Den Haag

Residence Haganum beschikt over een Zorghotel. Hier kunt u al vanaf één nacht logeren en de zorg ontvangen die u nodig heeft. Ons Zorghotel biedt plek aan gasten die tijdelijke zorg nodig hebben na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname of bij revalidatie. Door te logeren in het Zorghotel in Den Haag kunt u ook tijdelijk uw mantelzorger ontlasten, of de zorg ontvangen in een luxe omgeving wanneer uw mantelzorger tijdelijk afwezig is. Wat uw persoonlijke reden ook is: u bent altijd van harte welkom in een van onze comfortabele hotelkamers.

 

Meer informatie tijdelijk verblijf Zorghotel

Meer informatie over ons Zorghotel in Den Haag vindt u op de website van Residence Haganum. Hier leest u meer over onder andere de tarieven en over de faciliteiten en activiteiten waar u als tijdelijke gast gebruik van kunt maken, zoals het restaurant en de dagelijkse activiteiten. Wij kunnen u ook altijd een persoonlijke rondleiding geven en u vertellen over de mogelijkheden.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.