Header Allure
070 - 41 31 009

Werken bij Florence Allure

Werken in particuliere thuiszorg | Florence Allure

Florence Allure is altijd op zoek naar zelfstandige zorgverleners die willen werken in de particuliere thuiszorg in Den Haag en omgeving.

 

Persoonlijke wensen centraal

Werken bij Florence Allure houdt in dat je werkt in de particuliere thuiszorg, een zorgverlening waarbij de persoonlijke wensen en behoeften van de klant centraal staan. Samen met de klant brengen wij in kaart welke zorg er nodig is en wat de persoonlijke wensen zijn. Op basis daarvan maken wij een match tussen de klant en onze zelfstandige zorgverleners. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar jouw persoonlijke wensen. Degene die wij het beste bij de klant en diens zorgvraag vinden passen, wordt voorgesteld aan de klant. Vooraf vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Door de juiste randvoorwaarden voor jou als zelfstandige zorgverlener te creëren, krijgt de klant altijd de beste zorg en jij het leukste werk.

 

Ondersteuning bij het ondernemen

Zelfstandig zorgverlener zijn, betekent eigen baas zijn. Naast de vrijheid die dit biedt, komt er ook veel regelwerk bij kijken. Florence Allure ondersteunt jou in jouw ondernemerschap. Wij doen dat door jou bijvoorbeeld een makkelijke urenregistratie, facturatie en een goed boekhoudprogramma aan te bieden. Ook kun je meedoen aan workshops op het gebied van boekhouden. Kortom, wij ondersteunen jou zoveel mogelijk, zodat jij je vooral kan bezighouden met zorg verlenen.

 

Meer informatie over werken in particuliere thuiszorg

Ben jij een zelfstandige en ondernemende zorgverlener? Heb jij hart voor de zorg en voor mensen? En zou jij graag willen werken in de particuliere thuiszorg van Florence Allure. Neem dan contact op met Florence Allure via 070 – 41 31 009. Florence Allure bemiddelt tussen zelfstandige zorgverleners en zorgvragers. Daarnaast ondersteunen we je in jouw zelfstandig ondernemerschap. Lees meer over de werkervaring van een van onze verzorgenden.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.