Header Allure
070 - 41 31 000

Werken bij Florence Allure

Werken bij Florence Allure

Florence Allure werkt met zelfstandige zorgverleners. 

 

Azeddine Khaldi is verzorgende bij Florence Allure.

Een aantal uren per dag begeleidt hij Gerard de Gier. Azzedine vindt het belangrijk zijn cliënten goed te leren kennen.


“Ik was nog jong toen ik in de zorg ging werken en koos met heel mijn hart voor dit prachtige vak. Eerst in mijn geboorteland Algerije en nu al weer meer dan tien jaar in Nederland. Het voordeel van werken voor Florence Allure is dat ik veel persoonlijke aandacht kan geven. In de reguliere zorg is het wat moeilijker om iemand écht te leren kennen omdat je maar twintig minuten verzorging kunt geven. Omdat ik tijd en aandacht heb voor meneer De Gier en veel met hem praat, leer ik hem echt kennen. Ik kom dan ook achter dingen die belangrijk zijn voor de zorg, zoals hoe hij heeft gereageerd op zijn medicatie. Dat houd ik dan vervolgens goed in de gaten.”

 

Zorgzuster Florence

Wij doen dit via Zorgzuster Florence. Zorgzuster Florence bemiddelt tussen zelfstandige zorgverleners en zorgvragers. Daarnaast ondersteunt Zorgzuster Florence de zorgverleners in hun zelfstandig ondernemerschap. Door de juiste randvoorwaarden voor de zelfstandige zorgverlener te creëren, krijgt de klant altijd de beste zorg.

 

Voor meer informatie kijkt u op onze website, www.zorgzusterflorence.nl of belt u 070 – 41 31 009. U kunt ook een van onze informatieavonden bezoeken. De data hiervoor vindt u op www.zorgzusterflorence.nl

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.