Particuliere Thuiszorg | Allure
Thuiszorg | Allure
Particuliere zorg | Allure
070 - 41 31 009

Wonen in zorgvilla Florence Allure

Wonen in zorgvilla Den Haag | Florence Allure

Bent u op zoek naar een nieuwe woonomgeving waar u de zorg en ondersteuning kunt ontvangen die u nodig heeft en zoals u die wenst? Dan is de particuliere woonzorgvoorziening Residence Haganum in Den Haag wellicht iets voor u.

 

Privéstudio in luxe particuliere zorgvilla

De zorgvilla Residence Haganum is gevestigd in een karakteristiek pand in het levendige Zeeheldenkwartier aan de Tasmanstraat 188-1 in Den Haag. U kunt hier vaste bewoner worden van een van de luxe woonzorgstudio’s. Deze privéstudio’s zijn geschikt voor één persoon. De studio’s zijn gelijkvloers, makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en voorzien van (nacht)alarmering. U voelt zich hier gegarandeerd snel thuis. U kunt bewoner worden met en zonder zorgindicatie. De totale kosten van de huur, servicekosten en zorg- en dienstverlening zijn afhankelijk van uw precieze zorgvraag en wensen.

 

Zorgvilla met een professioneel zorgteam

Zorgvilla Residence Haganum in Den Haag beschikt over een gediplomeerd zorgteam dat op uw wensen afgestemde zorg en begeleiding biedt. Dit doen wij waar mogelijk binnen de zorgindicatie die u heeft, eventueel aangevuld met particuliere zorg, variërend van lichte huishoudelijke ondersteuning tot intensieve persoonlijke zorg.

 

Faciliteiten en activiteiten zorgvilla Residence Haganum

Als bewoner van Residence Haganum kunt u gebruikmaken van de diverse faciliteiten. Onze particuliere zorgvilla beschikt onder meer over een prachtige tuin, een restaurant met eigen chef-kok en een beautysalon. Dagelijks vinden er activiteiten plaats en er worden regelmatig familiedagen, concerten en dagjes uit georganiseerd. Onze zorgvilla in Den Haag zorgt er echt voor dat het u aan niets ontbreekt.

 

Meer informatie over Residence Haganum

Op de website van Residence Haganum vindt u meer informatie over het comfortabel wonen in onze particuliere woonzorgvoorziening in Den Haag. Heeft u vragen of wilt u graag een persoonlijke rondleiding in Residence Haganum? Dat kan natuurlijk altijd. U kunt ook een kopje koffie komen drinken tijdens eens van onze activiteiten. Daarmee kunt u goed ervaren hoe het is om resident te zijn van onze zorgvilla. Wij kunnen ook altijd een vrijblijvende offerte maken, zodat u zo goed mogelijk geïnformeerd een keuze kunt maken of onze particuliere zorgvilla in Den Haag inderdaad uw nieuwe thuis wordt. U kunt contact met ons opnemen via residencehaganum@florenceallure.nl en via 070 – 318 49 00.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.