Alzheimer Café Haagse Hout domotica

Op 10 januari is het eerste Alzheimer Café van 2018.

Alzheimer Café Haagse Hout in het teken van domotica

Thema 

Mensen met beginnende dementie, hun partners, kinderen, familieleden, professionals uit de zorg en andere belangstellenden zijn van harte welkom om langs te komen. Het eerste Alzheimer Café van dit jaar staat in het teken van ‘Technische hulpmiddelen thuis’.

Kwaliteit van leven verbeteren

Uit onderzoeken blijkt dat gebruik van technologische snufjes – domotica genoemd - de kwaliteit van leven voor mensen met dementie en voor hun mantelzorgers en zorgverleners kan verbeteren. Domotica verbetert de veiligheid, waardoor bijvoorbeeld valpartijen verminderen, en kan de vrijheid verruimen. Op 10 januari wordt u meegenomen in de wereld van domotica en bespreken we de voordelen, nadelen en randvoorwaarden.

Alzheimer Café Haagse Hout

Het Alzheimer Café Haagse Hout vindt plaats in wijk- en dienstencentrum Mariahoeve aan de Ivoorhorst 155. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt ongeveer tot 21.30 uur. Wijk- en dienstencentrum Mariahoeve is bereikbaar met tramlijn 6 en bus 24, halte Reigersbergenweg. Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren in de buurt.

Meer informatie

Voor meer informatie over beide Alzheimer Cafés kunt u contact opnemen met programmacoördinator Joannemie van Dijk via j.vandijk@xtra.nl of via 06 – 51 05 37 32.

Over het Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over de dementie en de gevolgen er van bespreekbaar maken. Het Alzheimer Café Loosduinen wordt georganiseerd door de zorg- en welzijnsorganisaties Cardia, Evita, Florence, HWW Zorg, Nebo, Parnassia Groep, PEP, Stichting Eykenburg en Vóór Welzijn.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.