Alzheimer Café Rijswijk 26 november

Hoe komt iemand met dementie de dag door?

Alzheimer Café Rijswijk ‘De dag door met dementie’

Alzheimer Café

Op deze en andere vragen wordt ingegaan tijdens het volgende Alzheimer Café Rijswijk op dinsdag 26 novemberTijdens de bijeenkomst komt Hanneke Jonkman meer vertellen over dit onderwerp. Cassandra Nihot, psycholoog bij Florence, is gespreksleider van het Alzheimer Café.

Tijd en locatie

Het Alzheimer Café vindt dinsdag 26 november plaats in Wijkcentrum Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. De deuren gaan om 19.00 uur open. De toegang is gratis. Het programma begint om 19.30 uur met een gesprek. Na de pauze kunnen vragen worden gesteld. Daarna is het mogelijk om tot 21.30 uur na te praten met bezoekers, vrijwilligers en hulpverleners.

Bereikbaarheid en mantelzorgondersteuning

Wijkcentrum Stervoorde is met de auto en openbaar vervoer (buslijnen 22 en 30) prima te bereiken. Belangstellenden die het Alzheimer Café willen bezoeken, maar hun partner met dementie niet mee willen nemen en niet alleen willen laten, kunnen bij mantelzorgconsulenten Lisette van Elgershuizen en Manon van Oostenbrugge informeren of een vrijwilliger hun partner gezelschap kan houden. Dat kan via 070 - 757 92 00 of via mantelzorg@welzijn-rijswijk.nl