Alzheimer Café Rijswijk

In Rijswijk vindt op 29 oktober weer een Alzheimer Café plaats. 

Alzheimer Café Rijswijk ‘Ik weet het niet meer’

Leven met dementie

Hoe is het om de diagnose dementie te krijgen? Wat merk je zelf aan signalen? Wat verandert er in je leven? En hoe ga je er mee om? In het maandelijkse Alzheimer Café Rijswijk op dinsdag 29 oktober komt iemand zijn persoonlijke verhaal vertellen over hoe het is om te leven met dementie. Cassandra Nihot, psycholoog, is de gespreksleider van het Alzheimer Café.

Tijd en locatie

Het Alzheimer Café vindt dinsdag 29 oktober plaats in Wijkcentrum Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. De deuren gaan om 19.00 uur open. De toegang is gratis. Het programma begint om 19.30 uur met een gesprek. Na de pauze kunnen vragen worden gesteld. Daarna is het mogelijk om tot 21.30 uur na te praten met bezoekers, vrijwilligers en hulpverleners.

Bereikbaarheid en mantelzorgondersteuning

Wijkcentrum Stervoorde is met de auto en openbaar vervoer (buslijnen 22 en 30) prima te bereiken. Belangstellenden die het Alzheimer Café willen bezoeken, maar hun partner met dementie niet mee willen nemen en niet alleen willen laten, kunnen bij mantelzorgconsulenten Lisette van Elgershuizen en Manon van Oostenbrugge informeren of een vrijwilliger hun partner gezelschap kan houden. Dat kan via 070 - 757 92 00 of via mantelzorg@welzijn-rijswijk.nl

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.