Alzheimer Café Loosduinen: vergeetachtigheid of dementie?

2-11-2015
Alzheimer Café Loosduinen

Het Alzheimer Café Loosduinen staat donderdag 12 november in het teken van het thema ‘Vergeetachtigheid of dementie?’ Gastspreker is Rob Sival, klinisch geriater bij Parnassia. 

 

Antwoord op alle vragen rondom dementie

Vergeetachtigheid is iets waar iedereen wel eens last van heeft. Dementie komt minder vaak voor. Waarop moet je letten om na te gaan of er sprake is van dementie of normale vergeetachtigheid? Hoe ontstaat dementie en welke vormen zijn er? Is dementie af te remmen of te genezen? Is het te voorkomen. Op al deze vragen geeft Rob Sival antwoord.

 

Bereikbaarheid Alzheimer Café Loosduinen

Het Alzheimer Café Loosduinen begint donderdag 12 november om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Mensen met beginnende dementie, hun partners, hun kinderen of hun familieleden, zorgprofessionals en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats aan de Mozartlaan 211 in Den Haag. De locatie is bereikbaar met tramlijn 3, halte Mozartlaan. Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren bij de seniorenflat Mozartduin. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met programmacoördinator Jozien Wolthers via jwolthers@cardia.nl of via 06 - 13 80 21 18.

 

Over het Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over de dementie en de gevolgen er van bespreekbaar maken. Het Alzheimer Café Loosduinen wordt georganiseerd door de zorg- en welzijnsorganisaties Cardia, Evita, Florence, HWW Zorg, Nebo, Parnassia Groep, PEP, Stichting Eykenburg en Vóór Welzijn. Het Alzheimer Café wordt in Loosduinen elke tweede donderdag van maand gehouden.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.