Alzheimer Café Voorschoten nu online

De bijeenkomsten van het Alzheimer Café Voorschoten vinden dit jaar alleen nog online plaats.

Alzheimer Café Voorschoten nu online

Seizoen kan verder online

De organisatie heeft hiertoe besloten vanwege de nog geldende coronamaatregelen. Eerdere bijeenkomsten konden niet doorgaan, maar door online te gaan is nu de oplossing gevonden. Het Alzheimer Café Voorschoten vindt de rest van het seizoen, van maart tot en met juni, plaatst via internet. Tijdens de bijeenkomsten ontvangen de deelnemers tips en trucs over hoe om te gaan met dementie bij naasten. Verschillende sprekers gaan in op diverse onderwerpen die mensen met dementie en hun naasten kunnen ondersteunen.

Datum en tijd

De onlinebijeenkomsten vinden elke derde woensdag van de maand plaats, van maart tot en met juni. Woensdag 17 maart spreekt specialist ouderengeneeskundige Marcel Knop op de thema-avond. Het programma begint om 19.30 en duurt tot 21.30 uur. De bijeenkomsten zijn live te volgen via deze link. Wanneer u op deze webpagina een stukje naar beneden scrolt, vindt u een knop naar de uitzending. U hoeft zich niet aan te melden, maar kunt direct deelnemen. Tijdens de bijeenkomst kunt u telefonisch uw vragen stellen via 06 - 360 154 70.

Vragen of meer informatie

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen ontvangen over het Alzheimer Café Voorschoten, dan kunt u contact opnemen met Voorschoten Voor Elkaar via info@voorschotenvoorelkaar.nl of 071 - 561 90 01. U kunt ook contact opnemen als het u niet lukt om bijeenkomst online te bezoeken. Medewerkers helpen u dan graag verder op weg. 

Over het Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken.