Basisschool wint Florence Musicals

Donderdagochtend werd er gezongen en genoten in Gulden Huis.

Basisschool wint Florence Musicals

Florence Musicals

De finale van de 10e editie Florence Musicals vond daar plaats en zowel (wijk)bewoners als deelnemende basisschoolverlaters hadden de tijd van hun leven. Groep 8b van de basisschool De Waterlelie uit de wijk het Wateringse Veld in Den Haag ging er met de hoofdprijs van 1.000 euro vandoor. Van het geld kunnen de leerlingen iets leuks gaan doen. De gemeente Den Haag heeft, omdat dit jaar het tienjarig jubileum van Florence Musical is, als extraatje de winnende groep nog een bioscoopbon gegeven.

Spetterende finale

De leerlingen en leerkrachten hadden zich ook bij deze editie van de Florence Musicals weer flink uitgeleefd met verrassende kostuums, indrukwekkende dansjes en enthousiaste optredens. De finalisten brachten een aantal liedjes ten gehore uit hun musical en zorgden voor verassende optredens. Alle basisschoolleerlingen stonden dan ook verdiend in de finale.

Glansrijk optreden

Na een nek-aan-nekrace in Gulden Huis werd groep 8b van de Waterlelie aangewezen als winnaar. De jury vond dat er veel aandacht was voor de overdracht van de liedjes. Er kwam een breed palet aan sferen voorbij. Van ontroerende solo's tot energieke en enthousiaste samenzang, zo omschreef het juryrapport hun glansrijke optreden. De bewoners hebben enorm genoten van de voorronden en de spetterende finale van donderdagochtend.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.