Bezoek van de tandtechnicus bij u in de woonkamer

Bezoek van de tandtechnicus bij u in de woonkamer

Heeft u last van uw gebitsprothese? Wilt u daar graag iets aan laten doen, maar is het niet eenvoudig om naar de tandtechnicus te gaan? Dan plant u met uw FlorencePas toch gewoon een bezoek in uw eigen woonkamer!

 

Professionele mondzorg

De FlorencePas werkt hiervoor samen met Novodent Mondzorg. Dit professionele familiebedrijf heeft al veertig jaar ervaring op het gebied van tandtechniek. Novodent Mondzorg kan zowel nieuwe protheses maken als reparaties uitvoeren. De tandtechnicus komt gewoon bij u thuis langs: daarmee wordt het voor u een stuk eenvoudiger om uw gebitsprothese goed te laten verzorgen en comfortabel te laten zitten.

 

Meer informatie

Met uw FlorencePas betaalt u geen voorrijkosten als Novodent Mondzorg bij u thuis komt.

Nieuwe protheses worden door de basisverzekering voor een groot deel vergoed. Er geldt echter een eigen bijdrage. Reparaties en correcties aan bestaande protheses worden voor 90% vergoed uit de uw basisverzekering. Met uw FlorencePas ontvangt u 10% korting op de eigen bijdrage van uw zorgverzekeraar. Bent u aanvullend verzekerd, dan is de eigen bijdrage lager. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Novodent Mondzorg via 070 - 355 57 90.