Breiactie voor bewoners

Florence Actief is begonnen met een speciale breiactie voor de bewoners van de woonzorglocaties.

Breiactie voor bewoners

Hart onder de riem

In deze tweede coronagolf zijn wij allemaal weer meer op huis aangewezen. Dit geldt ook voor de bewoners van onze woonzorglocaties die weinig visite kunnen ontvangen en die ook niet opgehaald kunnen worden voor uitjes. Om hen allemaal een hart onder de riem te steken, willen wij hen verassen met leuke gebreide kerstversieringen. Wij denken hierbij aan gebreide kerstvoorwerpen, zoals een kerstengel, kerstbal of kerstbloem. Mooie zachte versieringen waar iedereen blij van wordt. De versieringen komen te hangen in de kerstbomen op de Florence-locaties of in de kamers van onze bewoners.

Brei mee!

Wie van breien houdt en graag iets wil doen voor de bewoners van de zorglocaties van Florence wordt van harte uitgenodigd om mee te breien. Om alvast een leuke versiering te kunnen maken, hebben wij alvast twee breipatronen die iedereen gratis mag downloaden:


De kerstbreiwerken kunnen worden afgegeven op de locaties. Bij de recepties staan speciale inleverboxen. Bedankt voor het meedoen, want het zijn de kleine dingen als deze die het doen!