Burendag: Gezellige activiteiten bij Florence

De nationale Burendag weer plaats.

Burendag: Gezellige activiteiten bij Florence

 

Den Haag: rommelmarkt, muziek en rondleidingen

Zo kan iedereen zaterdag 22 september even lekker genieten en andere mensen uit de buurt ontmoeten.Wijkbewoners en bewoners zijn om 13.00 uur van harte welkom in Het Trefpunt van Houthaghe aan de Toon Dupuisstraat 10 voor een spetterend optreden van Gouwe Ouwen Op Volle Toeren. Met gezellige en herkenbare liedjes van vroeger en mooie kostuums maken zij er een prachtige show van.

Bij verpleeghuis Mariahoeve aan de Hofzichtlaan 115 is tussen 10.00 en 16.00 uur op de parkeerplaats een gezellige rommelmarkt. De dag wordt muzikaal omlijst met live muziek. Mobiele speluitleen Hop Hopje staat bij Mariahoeve, met een springkussen en spelletjes voor de kleintjes. Er wordt een loterij gehouden met leuke prijzen en er zijn lekkere broodjes saté en braadworst van de barbecue.

Wijkbewoners en bewoners zijn tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom om langs te komen bij Wijndaelercentrum aan de Catharina van Rennesstraat 10. Er is een heuse kermisstraat met echte schiettent, een loterij, een springkussen en kinderboerderij. Een draaiorgel en een optreden van een dweilorkest maken het feest compleet. Ook zijn er lekkere poffertjes, broodjes haring, schepijs en nostalgisch snoep te koop.

Uitzicht, gelegen aan de Zonnebloemstraat 383, opent van 10.30 – 15.00 uur zijn deuren voor een open dag. Bezoekers kunnen deelnemen aan één van de rondleidingen en informatie verkrijgen over de vele faciliteiten die Uitzicht biedt aan bewoners en wijkbewoners. Daarnaast zijn er diverse kraampjes die cadeauartikelen en (woon)accessoires te koop aanbieden.

Proeverij en DJ in Rijswijk

Wijkbewoners en bewoners zijn tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom om langs te komen bij woonzorgcentrum Vredenburch aan het Van Vredenburchplantsoen 1 voor een uitgebreide proeverij met ‘fingerfood’ van Gewoon Lekker Thuis. De Florence DJ is aanwezig om de proeverij muzikaal te omlijsten en er worden cadeaus en kleding verkocht. Het belooft een gezellige middag te worden.

Binding met de buren

Florence vindt het belangrijk om elk jaar iets op of rond Burendag te doen. Het is een extra mogelijkheid om aan de directe omgeving te laten zien, wat Florence kan betekenen voor mensen in de buurt.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.