Burendag in Loosduinen

14-9-2016
Burendag in Loosduinen | Florence

Binnen Loosduinen kunt u op zaterdag 24 september tijdens Burendag langskomen op een drietal locaties: Houthaghe aan de Toon Dupuisstraat 10, Loosduinse Hof aan het Glenn Millerhof 5 en Wijndaelercentrum aan de Catherina van Rennesstraat 8. Alle drie de locaties hebben speciaal voor u een eigen gezellig Burendag-programma samengesteld. Florence in Loosduinen ziet u graag verschijnen om mee te doen aan de diverse activiteiten en om andere buurtbewoners te ontmoeten.

 

Boerendag in Wijndaelercentrum

In Wijndaelercentrum is het op zaterdag 24 september naast Burendag een beetje Boerendag. Burendag staat namelijk in het teken van het thema ‘Boerderij’. Tussen 11.00 en 15.00 uur is er van alles te beleven. Zo komt onder meer boer Teun langs met zijn accordeon en draaiorgeltje. Verder is er een knuffelfarm, waar verschillende soorten boerderijdieren kunnen worden bekeken en geaaid. Ook kunt u genieten van oude ambachten, een plantenverkoop, een ijsprinses en een loterij. U kunt meedoen aan sjoelen en voor kinderen zijn er diverse activiteiten. Natuurlijk is er van alles te eten en te drinken tijdens Burendag.

 

Burendag in Loosduinse Hof

Ook Loosduinse Hof zet op Burendag de deuren extra wijd open. U kunt hier tussen 11.00 en 15.00 uur genieten van een rommelmarkt en een Loosduins Museum. Daarnaast kunt u op de foto, lekker poffertjes eten en een manicure nemen. Kortom, ook bij Loosduinse Hof is er tijdens Burendag van alles te doen. Tijdens Burendag zult u ook vast en zeker een groot aantal andere wijkbewoners ontmoeten. Ook laat Florence u graag zien welke activiteiten er allemaal binnen u wijk zijn en hoe u ondersteuning kunt krijgen bij het zelfstandig wonen.

 

‘Country & Western’ in Houthaghe

Het thema van Burendag in Houthaghe is ‘Country & Western’. Tussen 11.00 en 16.00 uur kunt u oude westerntijden beleven, met onder meer een schiet- en een ballengooitent, een wildwest-spel en een loterij. Muzikale omlijsting is er om 13.00 uur met een optreden van het Gouwe Ouwe Koor. Tussen 14.30 en 15.30 uur wordt er een demonstratie country line-dansen gegeven. Ondertussen kunt u genieten van een broodje hamburger of een donut.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.