Canzone zoekt nieuwe leden

Het Florence Popkoor Canzone kan nieuwe leden gebruiken. 

Canzone zoekt nieuwe leden om de sterren van de hemel te zingen

Nieuwe leden

Het Florence Popkoor Canzone kan nieuwe leden gebruiken. Het koor dat vorig jaar werd opgericht, is op zoek naar nieuwe mannelijke en vrouwelijke gouden keeltjes. Iedereen die kan zingen en ouder is dan 45 jaar is van harte welkom. Er wordt wekelijks gerepeteerd onder leiding van dirigent Wendy Vos.

Sopranen en alten

“Veel popkoren hebben een leeftijdsgrens van 45-50 jaar”, weet Wendy Vos. “Dat is bij ons popkoor Canzone anders. Onze leden zijn tussen de 48 en 73 jaar. Iedereen die 45 jaar en ouder is, kan zich dan ook gewoon aansluiten. We zijn specifiek op zoek naar sopranen en alten, maar wie dat niet is en wel wil en kan zingen, mag altijd meedoen.” Het popkoor Canzone wil volgens Wendy graag iets goeds en speciaal neerzetten. “Enthousiasme en kwaliteit staan dan ook bij ons centraal. We werken met elkaar naar mooie optredens toe.”

Aanmelden Florence Popkoor

Popkoor Canzone repeteert elke maandag van 19.30 tot 21.30 uur in Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. Deelname bedraagt € 23,50 per maand. Het repertoire bestaat uit pop, gospel en jazz. “Nummers uit de hitlijsten van nu, gouwe ouwe-klassiekers, muziek uit de jaren zeventig tot negentig, het kan allemaal”, aldus Wendy. Wie zich wil aansluiten bij Canzone, kan zich aanmelden via mail@wendyvos.nl of via 06 – 20 11 49 13.

Onderdeel Florence Actief

Florence Popkoor Canzone maakt onderdeel uit van het activiteitenprogramma Actief van Florence dat specifiek is gericht op 60-plussers. Florence biedt hen bewust activiteiten aan, omdat een actiever leven bijdraagt aan een gezondere maatschappij. Bewezen internationaal onderzoek wijst uit dat een goed sociaal netwerk en het deelnemen aan activiteiten (fysiek en mentaal) een positief effect hebben op de gezondheid en het welbevinden. Bovendien brengen gezonde en gelukkigere 60-plussers minder zorgkosten met zich mee.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.