Christmas Fair in Steenvoorde

De donkere dagen zijn aangebroken en dus tijd voor gezelligheid.

Christmas Fair in Steenvoorde

Christmas fair

Met die reden houdt Florence Steenvoorde een gezellige Christmas Fair. Iedereen is welkom om gezellig langs te komen en te genieten van de vele kraampjes en gezellige live muziek. De Christmas Fair vindt plaats op zaterdag 8 december van 10.30 tot 15.00 uur aan de Generaal Spoorlaan 62 in Rijswijk. Hier is woonzorgcentrum Steenvoorde gevestigd. Onze bewoners kijken al uit naar de gezelligheid op de kerstmarkt. Het is altijd leuk om buurtbewoners te ontmoeten.

Van alles te beleven

Op de Christmas Fair is van alles te beleven. Zo zijn er diverse kramen met lekkernijen en kerstartikelen, met onder andere tassen, gehaakte knuffels, sieraden, kleding, kerststukjes, kerstkaarten en er is een loterij met veel leuke prijzen. De uitslag van de loterij is om 14.45 uur. Ook is er een informatietafel van Florence, waar u alle vragen kunt stellen over de zorg- en facilitaire diensten van Steenvoorde.

Optredens

Tijdens de Christmas Fair loopt een kerstman rond en zijn er optredens op de begane grond. Mandoline vereniging Euro Musica van 11.00-12.00 uur en de Koninklijke Politiekapel Haaglanden van 13.30-14.30 uur.

Opbrengst

Van de opbrengst van de kerstmarktverkoop organiseert Steenvoorde weer mooie nieuwe activiteiten voor bewoners en wijkbewoners gedurende het gehele jaar.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.