Comfortabel Thuis ook tijdens de vakantieperiode

Comfortabel Thuis ook tijdens de vakantieperiode

De vakanties komen er weer aan. Mogelijk gaat ook uw mantelzorger zich weer lekker opladen. Of u heeft eigenlijk zelf wel zin in een aantal dagen lekker comfortabel verwend worden. Dan biedt de Florence uitkomst met het zorgarrangement Comfortabel Thuis.

 

Wij maken het u makkelijk

Met het zorgarrangement Comfortabel Thuis zorgen wij dat uw wekelijkse boodschappen in huis zijn. Daarnaast regelen wij voor zes avonden een gezonde maaltijd, een uur huishoudelijk zorg en we zorgen dat uw was wordt opgehaald en weer schoon wordt teruggebracht. Het pakket is uit te breiden met diverse aanvullende diensten. Zo kunt u bijvoorbeeld in gesprek gaan met de huisverpleegkundige van Florence. Zij komt bij u thuis en beantwoordt uw vragen en geeft u adviezen en tips op het gebied van uw gezondheid en welzijn. Daarnaast kunnen wij vervoer regelen, een pedicure, een kapper en diverse verzorg- en verpleegartikelen. Kortom, wij maken het u graag zo comfortabel mogelijk.

 

Meer informatie

Wilt u nog dezelfde dag gebruikmaken van het zorgarrangement Comfortabel Thuis? Belt u dan voor 12.00 uur en wij zorgen dat u direct wordt geholpen. Met uw FlorencePas betaalt u 99 euro (normaal: 125 euro). Voor het aanvragen van het zorgarrangement of voor vragen kunt terecht bij het team van de FlorencePas via 070–41 31 000 of via florencepas@florence.nl