Header_Thuis_In-Escamp_2100x400
070 - 41 31 000

Aanbiedingen met uw FlorencePas in Escamp

Aanbiedingen met uw FlorencePas in Escamp

Wanneer u in Escamp woont, heeft u ook voordelen en aanbiedingen met uw FlorencePas bij u in de buurt. Maak het uzelf gemakkelijk met de extra services van Florence.

 

Audicien Schoonenberg

Voor een passend hoortoestel kunt u terecht bij Audicien Schoonenberg aan de Hengelolaan178-p in Den Haag. U krijgt een gratis hoormeting en u kunt een hoortoestel vrijblijvend uitproberen. Bovendien krijgt u korting op diverse producten.

 

AmbuWerk Nederland

Bij het opleidingsinstituut AmbuWerk Nederland kunt cursussen volgen op het gebied van EHBO, reanimatie en AED. Met uw FlorencePas krijgt u 10% korting.

 

Floatcenter

Met u FlorencePas kunt u met 10% korting drijven op een geconcentreerde zoutoplossing. Zo ontspant u uw spieren. Liever een waterstraalmassage? Dat kan ook, u krijgt met uw FlorencePas 5 euro korting op een sessie van veertien minuten. U doet dit bij het Floatcenter Haaglanden aan de Volendamlaan 162.

 

Kapsalon

Els van der Steen heeft een kapsalon aan huis. Als u niet in staat bent om naar haar toe te komen, dan komt ze ook graag bij u aan huis in Escamp. Op vertoon van uw FlorencePas krijgt u 10% korting op een knipbeurt.

 

Rijbewijskeuring

Als u 75 jaar of ouder bent moet u zich medisch laten keuren als uw rijbewijs moet worden verlengd. Een keuringsarts houdt spreekuur in het woonzorgcentrum van Florence bij u in de buurt. U krijgt met uw FlorencePas 12,50 euro korting.

 

Autorijschool Fred Weber

Autorijschool Fred Weber biedt naast reguliere rijlessen ook begeleiding op maat. De FlorencePas geeft u 7% korting op de verschillende lessen en verkeerscoaching.

 

Schoenenspeciaalzaak

Bent u op zoek naar comfortabele schoenen? Loopt u dan eens binnen bij de Beterlopenwinkel aan de Splinterlaan 158 of Laan van Wateringseveld 73. U krijgt 10% korting op alle bekende merken en natuurlijk krijgt u advies.

 

Yoga (zit) voor senioren

Yoga brengt u lichaam op een gezonde manier in beweging. Bij zityoga leert u alle oefeningen op een stoel uitvoeren. Daarmee worden de oefeningen afgestemd op wat u kunt. Met uw FlorencePas krijgt u 5% korting op het maandabonnement. De lessen vinden wekelijks plaats in het CoornhertCentrum.

 

Meer aanbiedingen met uw FlorencePas

Bekijkt u ook het totaaloverzicht van de aanbiedingen die u krijgt met uw FlorencePas. Heeft u nog geen FlorencePas? Vraagt u er dan een aan!

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum CoornhertCentrum
070 – 754 08 88
Erasmusplein 87
2532 RG Den Haag
info@florence.nl
Locatie
Expertisecentrum Gulden Huis
070 - 754 50 00
Steenhouwersgaarde 1
2542 AA Den Haag
info@florence.nl
Locatie
Marterrade
070 - 754 18 30
Marterrade 10
2544 JM Den Haag
info@florence.nl
Locatie
Gezondheid en Zorgwinkel Den Haag
070 - 41 31 000
Volendamlaan 1166
2547 CZ Den Haag
zorgwinkel.denhaag@florence.nl