florence labels

Aanbiedingen met uw FlorencePas in Escamp

Aanbiedingen met uw FlorencePas in Escamp

Wanneer u in Escamp woont, heeft u ook voordelen en aanbiedingen met uw FlorencePas bij u in de buurt. Maak het uzelf gemakkelijk met de extra services van Florence.


Audicien Schoonenberg

Voor een passend hoortoestel kunt u terecht bij Audicien Schoonenberg aan de Hengelolaan178-p in Den Haag. U krijgt een gratis hoormeting en u kunt een hoortoestel vrijblijvend uitproberen. Bovendien krijgt u korting op diverse producten.

 

AmbuWerk Nederland

Bij het opleidingsinstituut AmbuWerk Nederland kunt cursussen volgen op het gebied van EHBO, reanimatie en AED. Met uw FlorencePas krijgt u 10% korting.

 

Floatcenter

Met u FlorencePas kunt u met 10% korting drijven op een geconcentreerde zoutoplossing. Zo ontspant u uw spieren. Liever een waterstraalmassage? Dat kan ook, u krijgt met uw FlorencePas 5 euro korting op een sessie van veertien minuten. U doet dit bij het Floatcenter Haaglanden aan de Volendamlaan 162.

 

Kapsalon

Els van der Steen heeft een kapsalon aan huis. Als u niet in staat bent om naar haar toe te komen, dan komt ze ook graag bij u aan huis in Escamp. Op vertoon van uw FlorencePas krijgt u 10% korting op een knipbeurt.

 

Rijbewijskeuring

Als u 75 jaar of ouder bent moet u zich medisch laten keuren als uw rijbewijs moet worden verlengd. Een keuringsarts houdt spreekuur in het woonzorgcentrum van Florence bij u in de buurt. U krijgt met uw FlorencePas 12,50 euro korting.

 

Autorijschool Fred Weber

Autorijschool Fred Weber biedt naast reguliere rijlessen ook begeleiding op maat. De FlorencePas geeft u 7% korting op de verschillende lessen en verkeerscoaching.

 

Schoenenspeciaalzaak

Bent u op zoek naar comfortabele schoenen? Loopt u dan eens binnen bij de Beterlopenwinkel aan de Splinterlaan 158 of Laan van Wateringseveld 73. U krijgt 10% korting op alle bekende merken en natuurlijk krijgt u advies.

 

Yoga (zit) voor senioren

Yoga brengt u lichaam op een gezonde manier in beweging. Bij zityoga leert u alle oefeningen op een stoel uitvoeren. Daarmee worden de oefeningen afgestemd op wat u kunt. Met uw FlorencePas krijgt u 5% korting op het maandabonnement. De lessen vinden wekelijks plaats in het CoornhertCentrum.

 

Meer aanbiedingen met uw FlorencePas

Bekijkt u ook het totaaloverzicht van de aanbiedingen die u krijgt met uw FlorencePas. Heeft u nog geen FlorencePas? Vraagt u er dan een aan!

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Onze huisverpleegkundige ondersteunt u met alles waar u zelf even niet uitkomt op het gebied van zorg, gezondheid en welzijn.
U vindt kwaliteit van leven belangrijk en u wilt graag gezond, actief en op een prettige manier oud worden. Wij helpen u daar...
Prettig zelfstandig wonen, dat doet u zeker met de Personenalarmering van Florence. Daarmee is er altijd hulp dichtbij.
Als u niet langer zelfstandig thuis kunt wonen, dan zijn expertisecentrum Gulden Huis, het CoornhertCentrum en het woonzorgcomplex...
Lekker en voedzaam eten zonder zelf te hoeven koken dankzij een maaltijdenservice. Ook dat regelt u bij Florence.
Bij de Gezondheid en Zorgwinkel van Florence kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van gezondheid, welzijn en veiligheid...
Locatie
Woonzorgcentrum CoornhertCentrum
070 – 754 08 88
Erasmusplein 87
2532 RG Den Haag
info@florence.nl