florence labels

Veilig en verzorg wonen

Veilig en verzorg wonen

Ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen, kunnen met de zorg op maat van Florence hun leven toch naar eigen inzicht leiden.


 

Als uw geheugen of lichaam u in de steek laat, dan biedt Expertisecentrum Mariahoeve u een veilig, nieuw en prettig huis. Mariahoeve is gespecialiseerd in ondersteuning en zorg voor jonge mensen met dementie, gerontopsychiatrie, geriatrische revalidatiezorg, complexe psychogeriatrische zorg en behandeling en complexe somatische zorg en behandeling.

 

Woonzorgcentrum Oostduin is een sfeervolle woonlocatie in het prachtige Benoordenhout. Ook als u psychogeriatrische zorg nodig heeft, bieden wij op deze locatie een beschermde woonomgeving.

Oostduin biedt u bovendien een zorghotel met of zonder indicatie.

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Onze huisverpleegkundige ondersteunt u met alles waar u zelf even niet uitkomt op het gebied van zorg, gezondheid en welzijn.
U vindt kwaliteit van leven belangrijk en u wilt graag gezond, actief en op een prettige manier oud worden. Wij helpen u daar...
Prettig zelfstandig wonen, dat doet u zeker met de Personenalarmering van Florence. Daarmee is er altijd hulp dichtbij.
Afscheid nemen van het leven wilt u waardig doen. Zonder praktische zorgen. Florence is er voor u. Juist nu.
Lekker en voedzaam eten zonder zelf te hoeven koken dankzij een maaltijdenservice. Ook dat regelt u bij Florence.
Bij de Gezondheid en Zorgwinkel van Florence kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van gezondheid, welzijn en veiligheid...
Locatie
Woonzorgcentrum Oostduin
070 - 754 05 55
Goetlijfstraat 5
2596 RH Den Haag
info@florence.nl