florence labels

Veilig en verzorgd wonen

Veilig en verzorgd wonen

Ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen, kunnen met de zorg op maat van Florence hun leven toch naar eigen inzicht leiden.


 

Woonzorgcentrum Vredenburch ligt in het hart van het oude Rijswijk, dichtbij het Rijswijkse bos. Bewoners van dit woonzorgcentrum beslissen zelf hoe zij hun dag indelen. Deze vrijheid hebben zij ook bij het inrichten van de woning.


Woonzorgcentrum Steenvoorde biedt verzorgingshuiszorg, maar ook verpleeghuiszorg. Kortom, een prettige steun in de rug als zelfstandig wonen niet meer gaat. Het centrum ligt dichtbij winkelcentrum In de Bogaard en heeft vele faciliteiten, zoals een zwembad, zorghotel, grand café en theater.

 

Als uw geheugen of lichaam u steeds meer in de steek laat, dan biedt Expertisecentrum Westhoff u een veilig en prettig thuis. Deze locatie is gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg, de Ziekte van Parkinson en complexe psychogeriatrische en somatische zorg en behandeling. Westhoff is omgeven door een park voorzien van vijvers.

 

In alle drie de zorgcentra is kortdurend verblijf, bij herstel na een operatie, ziekte of val mogelijk.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
De huisverpleegkundige maakt uw leven makkelijker Hebt u vragen over uw gezondheid?
Een zinvolle dagbesteding maakt het leven aangenamer. Bij Florence kunt u meedoen aan allerlei ontspannende dagactiviteiten. 
Bij de Gezondheid en Zorgwinkel van Florence kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van gezondheid, welzijn en veiligheid...
U vindt kwaliteit van leven belangrijk en u wilt graag gezond, actief en op een prettige manier oud worden. Wij helpen u daar...
Lekker en voedzaam eten zonder zelf te hoeven koken dankzij een maaltijdenservice. Ook dat regelt u bij Florence.
Prettig zelfstandig wonen, dat doet u zeker met de Personenalarmering van Florence. Daarmee is er altijd hulp dichtbij.
U bent graag thuis. In uw eigen omgeving. Florence begrijpt dat als geen ander. 
Locatie
Expertisecentrum Westhoff
070 - 754 24 44
Julialaantje 38
2283 TB Rijswijk
info@florence.nl