Header_Thuis_In-Laak_2100x400
070 - 41 31 000

Zorg bij u thuis in Laak

Zorg bij u thuis in Laak

U bent graag thuis. In uw eigen omgeving. Florence begrijpt dat als geen ander. 

 

U bent graag thuis. In uw eigen omgeving. Florence begrijpt dat als geen ander. 

Soms kunt u net wat extra hulp gebruiken. Dan kan het prettig zijn als er een deskundige medewerker van Florence bij u langs komt. Graag geven wij u hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden.


De huisverpleegkundige
Hebt u vragen over uw gezondheid? Of maakt u zich wel eens zorgen over uw veiligheid in huis? De huisverpleegkundige van Florence helpt u graag. Zij ondersteunt u met alles waar u zelf even niet uitkomt. De huisverpleegkundige is een speciaal opgeleide verpleegkundige die u kan helpen in situaties die een prettig leven in de weg staan. Samen met u kijkt zij naar wat er goed gaat en waar u hulp bij nodig hebt. Op een groot aantal terreinen kan de huisverpleegkundige u helpen oplossingen te vinden. Met hulp van mensen uit uw omgeving, vrijwilligers of als dat nodig is via professionele zorg.

 

Huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en verpleging thuis
Onze gediplomeerde medewerkers helpen u vaardig en vakkundig. Bijvoorbeeld met aankleden, douchen, wassen en naar bed gaan. Zij kunnen injecties toedienen, een stoma verzorgen of u helpen met de inname van medicijnen. Bovendien kunt u bij hen terecht voor ondersteuning bij hoe u met een ziekte of handicap kunt omgaan. Maar ook voor hulp in het huishouden of specifieke zorg voor mensen met dementie staan zij voor u klaar. Kortom, onze medewerkers bieden een kundig advies een helpende hand én een luisterend oor.


Thuiszorgspecialisten bij u thuis
De medewerkers van het Technisch Thuiszorgteam verrichten technisch verpleegkundige handelingen aan huis. Zij kunnen bijvoorbeeld bloed, medicatie of voeding via uw aderen toedienen. Deze specifieke zorg ligt in het verlengde van zorg die in ziekenhuizen geboden wordt.


Specialistische kinderthuiszorg
Een kind voelt zich het beste in zijn eigen vertrouwde omgeving. Met hulp en ondersteuning van onze gespecialiseerde verpleegkundigen kunnen kinderen vaak eerder naar huis vanuit het ziekenhuis. Onze medewerkers voeren thuis medisch technische handelingen uit, zoals het geven van sondevoeding of het toedienen van zuurstof. Daarnaast ondersteunen zij het hele gezin door instructies en adviezen te geven over de verzorging.


Particuliere thuiszorg
Wilt u zelf bepalen wie uw zorgverlener wordt, wanneer zij komt en wat u hiervoor betaalt? Dan is de particuliere thuiszorg van Florence Allure misschien iets voor u. Deze vorm van zorgverlening sluit naadloos aan bij uw levensstijl. Of het nu gaat om huishoudelijk zorg, persoonlijke verzorging of verpleging, het kan allemaal!

 

Meer informatie
Wij lichten u graag de diverse mogelijkheden voor thuiszorg toe. Belt u voor een gesprek over uw persoonlijke situatie met Florence: 070 – 41 31 000.
U kunt ook langsgaan bij één van onze Gezondheid en Zorgwinkels voor een persoonlijk gesprek.

 

 

Brochure: Thuiszorg Florence 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Gezondheid en Zorgwinkel Voorburg
070 - 41 31 000
Koningin Julianalaan 40-41
2274 JL Voorburg
zorgwinkel.voorburg@florence.nl