Dagje uit met bewoners naar IKEA groot succes

Dagje uit met bewoners naar IKEA is groot succes

Een dagje uit is voor de bewoners van onze verzorgings- en verpleeghuizen niet altijd even makkelijk. Daarom worden er door Stichting Florence Wenst in samenwerking met diverse partners regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Door een samenwerking met IKEA in Delft konden vijftig bewoners van de woonzorgcentra Houthaghe, Loosduinse Hof CoornhertCentrum en Wijndaelercentrum in Den Haag onlangs mee met de touringcar naar de woonwinkel in Delft.

 

Genoten van koffie, gebak en het winkelen

De bewoners genoten zichtbaar, van de winkel, van koffie en gebak. Sommige bewoners waren al ruim vijftien jaar niet meer bij de IKEA geweest en waren verheugd over hoeveel groter en mooier het was geworden. IKEA gaf aan blij te zijn het uitje in samenwerking met Florence Wenst te hebben kunnen organiseren. “Maatschappelijk bijdragen via dit soort initiatieven is onderdeel van onze bedrijfsvoering”, aldus Rivka Meijer van de afdeling Marketing en Communicatie van IKEA.

 

Fotoreportage

Een fotograaf legde het uitje vast. Bekijk de fotoreportage

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.