florence labels

Faciliteiten en activiteiten in woonzorgcentrum De Mantel

Faciliteiten en activiteiten in woonzorgcentrum De Mantel

Binnen woonzorgcentrum De Mantel is er altijd wat te doen. Het woonzorgcentrum in Voorburg beschikt over diverse faciliteiten en ook vinden er  vele activiteiten plaats.


Faciliteiten: internetcafé, pedicure, winkel

Voor veel zaken hoeft u bij woonzorgcentrum De Mantel zelfs de deur niet uit. U vindt in ons woonzorgcentrum in Voorburg een groot aantal faciliteiten. U kunt hier al dan niet tegen betaling gebruik van maken:

 

 • Een bibliotheek -  geopend op dinsdagochtend.
 • Een winkel voor uw dagelijkse boodschappen.
 • Een internetcafé met meerdere computers
 • Een kapper.
 • Een pedicure. 
 • Voor uw medicijnen werken we samen met een apotheek uit Voorburg.
 • Als u dat wenst, kunt u op de aangegeven tijden ook een audicien, een opticien, een coupeuse, een diëtist, een pedicure of een bankmedewerker bezoeken op de begane grond. 
 • U kunt verder tegen betaling gebruikmaken van een wasservice, een klusjesman en diverse haal- en brengdiensten.
 • In het restaurant kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd. U kunt uw eigen menu samenstellen. U heeft dagelijks de keuze uit twee soorten soep, twee soorten aardappels afgewisseld met nasi, witte rijst, bami en pasta, twee soorten vlees en twee toetjes. En voor de liefhebber schenken we een glaasje wijn.
 • Ons sfeervolle grand café La Jacquette is de centrale ontmoetingsruimte van De Mantel. Hier kunt u lekker eten, koffiedrinken en uw bezoek ontvangen. Zowel overdag als ’s avonds.
 • De Mantel beschikt daarnaast over meerdere aantrekkelijke ruimten waar u in besloten kring een bijeenkomst kunt houden.

 

Activiteiten: van hersengymnastiek tot schilderen

Binnen De Mantel en de diverse ontmoetingscentra kunt u deelnemen aan diverse activiteiten. Denkt u aan hersengymnastiek, creatieve middagen, bewegen op muziek, schilderen, een herensociëteit en spelbijeenkomsten. Bijna elke week is er ook live muziek in het restaurant. Er vinden regelmatig optredens plaats van koren en theatergezelschappen en er worden films vertoond.

 

Kerkdiensten

De Mantel is van oorsprong een katholiek huis, maar staat tegenwoordig open voor iedereen. Wekelijks wordt er een katholieke eredienst gehouden, maandelijks een protestants-christelijke dienst. Op gezette tijden zijn er ook oecumenische vieringen. 

 

Eigen mortuarium en kapel

Woonzorgcentrum De Mantel beschikt ook over een eigen mortuarium waar bewoners die overlijden, kunnen worden opgebaard. Het is daarnaast mogelijk om in de kapel van De Mantel een uitvaartdienst te houden.

 

Meer informatie over wonen in De Mantel

Wilt u meer weten? U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen in De Mantel in Voorburg. Onze servicebalie is elke werkdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur geopend. Wilt u een rondleiding, dan kunt u contact opnemen via info@florence.nl of via 070 - 754 37 77.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
In woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg kunt u terecht als het moeilijker wordt om zelfstandig te wonen en u een zorgindicatie...
Binnen Leidschendam-Voorburg heeft Florence op meerdere locaties dagactiviteiten- en ontmoetingscentra. Hier kunnen wijkbewoners...
Woonzorgcentrum De Mantel kan diverse gezondheid- en welzijnprojecten mogelijk maken dankzij de hulp van sponsoren. De huidige...
Een groot aantal woonzorglocaties van Florence heeft een eigen Stichting Vrienden van. Deze stichting organiseert en financieert...
Florence vindt het belangrijk dat u als bewoner/cliënt invloed heeft op te nemen beslissingen. Zowel op wijk- als op het...
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Locatie
Woonzorgcentrum De Mantel
070 - 754 37 77
Klaverweide 54
2272 BV Voorburg
info@florence.nl