florence labels

NLdoet in De Mantel

NLdoet in De Mantel

Op 21 maart jl. was er in De Mantel in het kader van NL-doet een Indische markt.


In het kader van de vrijwilligersactie NLdoet organiseerde De Mantel zaterdag 21 maart een Indische markt. Onder begeleiding van behulpzame vrijwilligers konden de bewoners diverse kraampjes bezoeken. Bovendien waren er een aura-fotograaf en een waarzegster. Natuurlijk kon er worden gesmuld van allerlei hapjes. De saté bleek niet aan te slepen en ook de mini-loempia's en de soto ajam (Indonesische kippensoep) waren favoriet.

's Middags was er een optreden van Aïs Lawa-Lata, die een aantal Indonesische liedjes ten gehore bracht. Er werd door de bewoners van de Mantelhoeve gezellig gedanst. Mevrouw Vliegenthart was erg enthousiast: "Zodra ik muziek hoor, kan ik niet meer stil zitten. Dan wil ik zo graag dansen!" In de heer van Opijnen vond ze een ideale danspartner. Ook mevrouw de Bruin ging nog even de dansvloer op. Helaas was het om 4 uur afgelopen en vertrok iedereen weer naar de etages.

Dit stukje is geschreven door Ruud Peters, een zeer enthousiaste vrijwilliger van de Mantelhoeve, ook de foto’s op Familienet heeft hij verzorgd.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Regelmatig brengt woonzorgcentrum De Mantel een nieuwsbrief uit. De onlinversies vindt u hier.
Een zaal vol gezelligheid tijdens NLdoet!
Zo rond de Kerstdagen hebben alle locaties dagverzorging en ontmoetingscentra van Thuis in Leidschendam-Voorburg genoten van...
In het kader van Wereld Alzheimerdag wer.d een interactieve puzzeltocht gehouden in De Mantel.
10 september zomerfeest   Buiten voor De Mantel Klaverweide 54 Voorburg. om 10.30 uur tot 16.00 uur
Woonzorgcentrum De Mantel van Florence in Voorburg is er niet alleen voor de bewoners en cliënten van Florence. Het...
De Mantel biedt mantelzorgers graag ruimte voor vakantie. Woonzorgcentrum De Mantel van Florence aan de Klaverweide 54 in Voorburg...