Doneren als particulier

Ook als particulier kunt u via Stichting Florence Wenst wensen van onze (tijdelijke) bewoners vervullen. 

Doe als particulier een donatie of word vriend

Meerdere manieren voor particulieren

Als particulier kunt u via Stichting Florence Wenst op meerdere manieren de wensen van onze bewoners en cliënten vervullen. U kunt een eenmalige gift doen, vriend worden of een legaat laten opstellen.

Eenmalige gift

U kunt een eenmalige donatie doen via het donatieformulier. U kunt hierbij aangeven aan welk deel van ons Wensenprogramma u wilt dat uw bijdrage wordt besteed. De hoogte van uw donatie beslist u zelf. Elke euro is welkom en elke euro draagt bij aan het welzijn en de zelfredzaamheid van kwetsbaren. Giften en uitkeringen zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting, omdat Stichting Florence Wenst is erkend als goed doel.

Vriend worden van Florence Wenst

U kunt ook vriend worden van Florence Wenst. U doet dat via ons vriendenformulier. U maakt als vriend jaarlijks een bijdrage naar keuze over. Ook hierbij kunt u aangeven binnen welk onderdeel van ons wensenprogramma u wilt waar uw geld naartoe gaat. Als vaste sponsor ontvangt u ons jaarbericht en u wordt elk jaar uitgenodigd voor een speciale vriendenavond met het bestuur. Natuurlijk is uw vriendschap jaarlijks opzegbaar, maar de ervaring leert dat onze trouwe vriendengroep alleen maar blijft groeien.

Legaat laten opstellen

U kunt Florence Wenst ook na uw overlijden steunen door  middel van het opstellen van een legaat. U laat daarmee een vast bedrag na. Het legaat wordt opgenomen in uw testament. Als u interesse heeft, kunnen wij u hierover verder informeren. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vriend worden van een specifieke zorglocatie

Het kan zijn dat u wilt doneren, maar dat u dat liever doet voor een specifieke zorglocatie van Florence. Dat kan natuurlijk ook! Alleen u doet dat niet via de Stichting Florence Wenst, omdat die zich voor een bredere doelgroep inzet. Als u voor één verpleeghuis of één woonzorgcentrum iets wilt betekenen, misschien omdat uw familielid daar woont, kijkt u dan eens bij de Vrienden stichtingen Van.

Contact met Florence Wenst

Als u vragen heeft, vriend of partner wilt worden, meer informatie nodig heeft of mogelijk ideeën voor nieuwe sponsoracties wilt voorleggen, neemt u dan gerust contact op met Stichting Florence Wenst via florencewenst@florence.nl

Bel mij terug

*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.