florence labels

Cliëntenraad Duinhage

Cliëntenraad Duinhage

Florence vindt het belangrijk dat u als bewoner/cliënt invloed heeft op te nemen beslissingen. Zowel op wijkniveau als op het Florencebrede niveau. Hiervoor heeft Florence zowel wijkcliëntenraden als een centrale cliëntenraad ingesteld. De wijze waarop dit dient te gebeuren is vastgelegd in de Wet Medezeggenschap Zorginstellingen (WMCZ).


Wijkcliëntenraad
Florence heeft in iedere wijk een cliëntenraad ingesteld. Ook u en uw familie kunnen hieraan deelnemen. Of u nu in een locatie van Florence woont of thuis zorg van  Florence  ontvangt. Via deze cliëntenraden kunnen u én uw familie direct invloed op het beleid en de dagelijkse gang van zaken binnen Florence uitoefenen. Onderwerpen waarover u kunt meepraten zijn onder meer het beleid voor veiligheid, gezondheid en hygiëne, maar ook de begroting en de jaarrekening. Over deze onderwerpen zal de cliëntenraad gevraagd of ongevraagd (al dan niet verzwaard) advies geven. De gesprekspartner van de wijkcliëntenraad is de wijkmanager. Als u thuis zorg ontvangt, kunt u uw vragen doorgeven aan uw thuiszorgmedewerker.
 
Cliëntenraad

 

Voorzitter

De heer G.F. Lettinga

 

Leden

  • Mevrouw P. van Evert- Visser  
  • Mevrouw P.H.M. Hoogenraad-Waterreus
  • Mevrouw J. Visser

    Mevrouw E.H.J. Vleeming

  • Mevrouw C.M. Vredenberg van der Horst-Blok

 

 

Manager Duinhage

Mevrouw D. van Kooten

desiree.van.kooten@florence.nl

 

Secretariaat

Mevrouw V. van Oosten

valerie.van.oosten@florence.nl

 


Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
In Duinhage helpt iedereen elkaar. Cliënten, medewerkers, wijkbewoners, we zijn onderling nauw betrokken. Een eerlijke open...
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Duinhage ligt in de groene wijk Bohemen op tien minuten lopen van zee.
Voor uw gemak Onze locatie heeft vele voorzieningen. Loopt u gerust eens binnen in onze kapsalon, bibliotheek of winkel.
Heerlijk genieten van een versgekookte maaltijd.
Locatie
Woonzorgcentrum Duinhage
070 - 754 16 66
De Savornin Lohmanlaan 202
2566 AW Den Haag
info@florence.nl