florence labels

Service en voorzieningen

Service en voorzieningen

Voor uw gemak
Onze locatie heeft vele voorzieningen. Loopt u gerust eens binnen in onze kapsalon, bibliotheek of winkel.


En voor een goede gezondheid staan de medewerkers van de fysiotherapie en de pedicurepraktijk voor u klaar. Dat is nog eens gemakkelijk!


FlorenceFit
Fietstochten door de stad of door de bossen. Het kan allemaal in ons moderne fitnesscentrum FlorenceFit. Op een groot scherm trekt een prachtige omgeving voorbij terwijl u uw kilometers maakt. Ook is er een spelapparaat waar u op een scherm ziet welke bewegingen u maakt.


Activiteiten
Klassieke muziek, filmmiddagen, optredens van aansprekende artiesten. Onze activiteitenagenda staat vol met inspirerende bijeenkomsten. Als bewoner of wijkbewoner kunt u met vrienden of bekenden aanschuiven voor een verrassende ontmoeting met kunst en cultuur.


Uitzicht op zee
Vanaf de hoogste etages hebt u prachtig uitzicht op de zee of over onze schitterende omgeving. Duinhage is rondom omgeven door groen van de duinen en de bosjes van Pex. In de zomer is het bovendien goed toeven in onze terrastuin.

 

Kunst
Kunst neemt een belangrijke plaats in bij Duinhage. We genieten van al het moois dat onze rijke Nederlandse cultuur heeft voortgebracht. Dit ziet u terug in onze vaste kunstcollectie en in de wisselende tentoonstellingen die onze ruimten verfraaien.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
In Duinhage helpt iedereen elkaar. Cliënten, medewerkers, wijkbewoners, we zijn onderling nauw betrokken. Een eerlijke open...
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Duinhage ligt in de groene wijk Bohemen op tien minuten lopen van zee.
Heerlijk genieten van een versgekookte maaltijd.
Florence vindt het belangrijk dat u als bewoner/cliënt invloed heeft op te nemen beslissingen. Zowel op wijkniveau als op het...
Locatie
Woonzorgcentrum Duinhage
070 - 754 16 66
De Savornin Lohmanlaan 202
2566 AW Den Haag
info@florence.nl