florence labels

Wonen met zorg

Wonen met zorg

In Duinhage helpt iedereen elkaar. Cliënten, medewerkers, wijkbewoners, we zijn onderling nauw betrokken. Een eerlijke open communicatie hoort daarbij. En we horen het graag als u ergens mogelijkheden voor verbeteringen ziet.


Uw levensstijl
Bij het verlenen van zorg gaan we zoveel mogelijk uit van de levensstijl die u gewend bent. Uw gewoonten en waarden maken dan ook onderdeel uit van het zorgplan. En medewerkers zien dit als belangrijke informatie voor het bieden van passende zorg. Daarnaast is privacy een groot goed dat we allen respecteren.


Open geloofsbeleving
Van oorsprong heeft Duinhage een protestants-christelijke identiteit. Wij beleven dit geloof op ruime en open wijze. Bij ons zijn zaken als levenseinde en euthanasie onderwerpen dan ook zaken waarover wij vrij spreken.


Comfortabele appartementen
Uw veilige en comfortabele appartement is standaard voorzien van kitchenette, douche/toilet, balkon en alarmkastje. Door de grote ramen en schuifpui naar balkon of tuin, bent u verzekerd van veel licht en een ruime blik naar buiten. Ook uw huisdier is bij ons van harte welkom!

 

Kosten Duinhage

U vindt een overzicht van de kosten in de prijslijst van Duinhage.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Duinhage ligt in de groene wijk Bohemen op tien minuten lopen van zee.
Voor uw gemak Onze locatie heeft vele voorzieningen. Loopt u gerust eens binnen in onze kapsalon, bibliotheek of winkel.
Heerlijk genieten van een versgekookte maaltijd.
Florence vindt het belangrijk dat u als bewoner/cliënt invloed heeft op te nemen beslissingen. Zowel op wijkniveau als op het...
Locatie
Woonzorgcentrum Duinhage
070 - 754 16 66
De Savornin Lohmanlaan 202
2566 AW Den Haag
info@florence.nl