Extra feestelijk Florence Concours 2016 zoekt klassiek talent

7-10-2016
Florence Concours 2016

Het Florence Concours 2016 is dit jaar extra feestelijk. Het is namelijk alweer het tiende jaar dat dit klassieke muziekevenement door Florence wordt georganiseerd. Met die reden vindt de finale van het Florence Concours dit jaar plaats in een passend en stijlvol decor: bij het Nationaal Toneel in Den Haag. De voorronden worden gehouden binnen de woonzorgcentra. Klassieke amateurtalenten tussen de 6 en 18 jaar kunnen zich vanaf nu aanmelden.

 

Tien jaar Florence Concours 

Tien jaar Florence Concours, wie wil daar niet aan meedoen? En het kan ook nog, Florence is nog op zoek naar deelnemers voor het extra feestelijke Florence Concours 2016. Net als voorgaande jaren is het muziekevenement ingedeeld in twee leeftijdscategorieën. In de categorie Mini kunnen jonge musici meedoen in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar. In de categorie Junior zijn jongeren tussen de 12 en 18 jaar welkom hun muzikaliteit te laten horen. Er kan worden meegedaan als solist en als duo, kwartet of ensemble.

 

Voorronden, halve finale, finale

De voorronden voor Mini en Junior en de halve finale voor Junior vinden op respectievelijk zondag 6 en zondag 13 november vanaf 14.30 uur plaats binnen diverse woonzorglocaties van Florence. Na het houden van de spannende voorronden en een halve finale voor de junioren blijven er uiteindelijk vijf finalisten in de categorie Mini en zes in de categorie Junior over. Zij strijden in de finale op zondag 20 november om 14.30 uur bij het Nationaal Toneel aan het Korte Voorhout in Den Haag. Een vakkundige jury beslist wie de uiteindelijke winnaars worden. Het prijzengeld van het Florence Concours Junior bedraagt 2.000,- euro en van het Florence Concours Mini 600,- euro.

 

Inschrijven

Inschrijven kan nog tot 17 oktober in de categorie Junior. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Op www.florence.nl/florence-concours-2016 staan de inschrijfformulieren en de reglementen voor beide leeftijdscategorieën. De deelnemers moeten hierop aangeven welke muziekstukken ze willen spelen. De inschrijfformulieren kunnen ook worden opgevraagd via 06 – 39 85 05 96 en via concours@florence.nl.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.