Finalisten van het Florence Concours 2015 zijn bekend

5-7-2016
Finalisten Florence Concours bekend

Na de spannende voorrondes en de halve finales is het zover: de finale van het Florence Concours 2015. Uit de ruim honderd optredens zijn vier jongeren in de categorie Mini en zes in de categorie Junior overgebleven. De jonge talentvolle musici gaan zondag 22 november vanaf 14.00 uur in woonzorgcentrum Vredenburch in Rijswijk de strijd aan om de eerste prijs.

 

Gastoptreden René van Kooten

Naast de veelbelovende optredens van onze muzikale klassieke kanjers is Florence ook trots op het gastoptreden dat René van Kooten gaat geven. Hij doet dat vlak voor de jury de winnaars bekendmaakt. Het Florence Concours 2015 wordt wederom geopend door Rabin Baldewsingh, wethouder van Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport, stadsdeelwethouder van Escamp en Laak en al sinds de jaren tachtig initiatiefnemer van diverse culturele festivals in Den Haag. De presentatie is ook dit jaar weer in handen van Gregor Bak, een veelzijdige musicoloog en presentator die álles weet van muziek.

 

Twee categorieën Mini en Junior

De finalisten van het Florence Concours strijden in twee categorieën: Mini, voor musici van 6 tot en met 11 jaar, en Junior, van 12 tot en met 18 jaar. Stuk voor stuk zijn ze geweldig in het klassieke repertoire. Onze (wijk)bewoners hebben de afgelopen zondagen al heel erg genoten van de prachtige optredens. Zondagmiddag gebeurt dat nog een keer. Ook de finale van het Florence Concours is vrij toegankelijk.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.