Sportcentrum Active Health Center

Sportcentrum Active Health Center

Bij Active Health Center kunt u aan uw conditie werken en gebruikmaken van de faciliteiten als kinderopvang en sauna. De vestiging in Leidschenveen heeft ook een zwembad. Sport u liever in de buitenlucht? Dan kunt u deelnemen aan Active Walking.

 

Speciaal voor senioren

Daarnaast heeft Active Health Center activiteiten die speciaal gericht zijn op senioren. En als pashouder van Florence kunt u nu onderstaande lessen gratis uitproberen. En na afloop krijgt u ook een kop koffie of thee gratis.

 

  • Vitaal Active

Onder begeleiding doet u spierversterkende oefeningen. Hierbij wordt er extra gelet op het tempo, blessures en bewegingsbeperkingen. Achteraf drinkt u gezamenlijk een kopje koffie of thee.

 

  • Active Walking

U wandelt in groepsverband in de buitenlucht. Tijdens de wandeling worden er oefeningen gedaan om de coördinatie, evenwicht, motoriek en lenigheid te verbeteren. Dit alles onder deskundige begeleiding. Achteraf drinkt nog gezellig wat met de groep.

 

  • Aqua Fifty Fit

In het warme water van het zwembad van Active Health Center in Leidschenveen werkt u onder begeleiding van een instructeur aan uw fitheid. Doordat u onder water gewichtloos bent, is de kans op blessures minimaal. Na afloop drinkt u gezamenlijk een kop thee of koffie.

 

Rugonderzoek

Bij Active Health Center kunt u ook deelnemen aan een internationaal rugonderzoek. Binnen dit onderzoek wordt doelgericht getraind met als resultaat dat de rugpijn vermindert, gespannen spieren los komen en de rugspieren sterker worden. Het eerstvolgende onderzoek start op 18 mei 2015 en kost € 59,-. Daarna start er bij voldoende aanmelding elke maand een groep.

 

Voordeel en informatie

  • Met uw FlorencePas krijgt u bij een abonnement gratis een intake en een uitgebreide gezondheidcheck (waarde: € 30,-*).
  • Contactgegevens: Kleveringsweg 33 in Ypenburg, 015 - 256 10 10, www.ahcypenburg.nl
  • Contactgegevens: Henri Faasdreef 226 in Leidschenveen, 070 - 444 40 82, www.ahcleidschenveen.nl
Ook interessant
Sportcentrum Eibernest - KombiFit

Sportcentrum Eibernest - KombiFit

Reflexzonetherapie Wassenaar

Reflexzonetherapie Wassenaar

Massage en yoga Padme

Massage en yoga Padme