Florence Actief brengt Senioren Musical

Florence brengt je “Our love is Easy” geschreven door Ricardo Sibelo.

Florence Actief brengt de Senioren Musical “Our love is Easy” geschreven door Ricardo Sibelo

Our love is easy

Actieve 60-plussers hebben met elkaar hard gewerkt aan een mooi musicalscript en daarbij gedanst, gezongen en geacteerd. Nu is het tijd om de musical “Our love is Easy” te vertonen aan het publiek op zaterdag 15 december om 15.00 uur in De Kapel van Florence woonzorgcentrum Gulden Huis.

Ontroerende musical

Our love is Easy gaat over een groep schoolvriendinnen die elkaar later in hun leven terugvinden. Het lijkt wel een reünie. Ze besluiten op reis te gaan en eindigen in New Orleans. Tijdens hun samenzijn vertellen ze elkaar wat ze allemaal hebben meegemaakt in hun leven na de middelbare school. Mooie herinneringen worden opgehaald en zij sparen elkaar niet in hun eerlijkheid. Er zijn veel herkenningspunten en hun vriendschap wordt hechter en intenser. De liefde van deze vriendschap is rustgevend en gemakkelijk. Ja, their love is easy! Een ontroerende musical met prachtige liedjes, maar ook met humor, zelfspot en dans.

Ricardo Sibelo

De algehele leiding, productie, regie, acteer-danslessen, coaching en samenstelling van het geheel is in handen van Ricardo Sibelo. Ricardo Sibelo is een gevestigde persoonlijkheid in de wereld van theater, televisie, film, musical, show, choreografie en ballet, zowel nationaal als internationaal.

Meer informatie

Adres: Steenhouwersgaarde 1, Den Haag. Aanvang 15.00 uur. Einde 17.00 uur. De musical inclusief pauzedrankje is gratis toegankelijk vanaf 14.30 uur. Vrije zit. Programmawijzigingen voorbehouden.

Actiever leven

De Florence Musicalstudio maakt onderdeel uit van het activiteitenprogramma Actief van Florence dat specifiek is gericht op 60-plussers. Florence biedt hen bewust activiteiten aan, omdat een actiever leven bijdraagt aan een gezondere maatschappij. Bewezen internationaal onderzoek wijst uit dat een goed sociaal netwerk en het deelnemen aan activiteiten (fysiek en mentaal) een positief effect hebben op de gezondheid en het welbevinden.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.