Inschrijven voor Florence Concours 2017

Florence Concours 2017

In 2017 is het alweer de elfde keer dat het Florence Concours wordt gehouden. Het klassieke evenement vindt in november plaats en is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar (categorie Mini) en voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar (categorie Junior) die een muziekinstrument bespelen of zingen in het klassieke repertoire.

 

Voorronden, halve finale, finale

Het Florence Concours bestaat ook in 2017 uit diverse voorronden, een halve finale en een finale.

 

  • De voorronden voor deelnemers in de categorie Mini vinden op zondag 12 november vanaf 14.00 uur plaats op de Florence-locaties Oostduin, Gulden Huis en Wijndaelercentrum in Den Haag en De Mantel in Voorburg.
  • De voorronden in de categorie Junior worden gehouden op zondag 5 november vanaf 14.00 uur op de woonzorglocaties Steenvoorde en Westhoff in Rijswijk, Adegeest in Voorschoten, Haganum en Mariahoeve in Den Haag
  • Op zondag 12 november om 14.00 uur is de halve finale Junior in Vredenburch in Rijswijk en Duinstede in Den Haag.
  • Zondag 19 november is om 14.00 uur de finale voor beide leeftijdscategorieën in Duinhage.

 

Prijzengeld

Na het houden van de spannende voorronden en een halve finale voor de junioren blijven er uiteindelijk vier finalisten in de categorie Mini en zes in de categorie Junior over. Zij strijden in de finale op zondag 19 november. Het prijzengeld van het Florence Concours Junior bedraagt 2.000,- euro en van het Florence Concours Mini 600,- euro.  

 

Inschrijven Florence Concours

Inschrijven kan nog tot 16 oktober. Gebruik hiervoor onderstaande inschrijfformulieren. Lees voor het inschrijven ook het bijbehorende reglement door.

 

Categorie Mini 

 

Categorie Junior

      

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.