Florence Concours zoekt jong talent

Wij zoeken jong klassiek talent! Wie doet er mee?

Florence Concours zoekt jong talent

Jong klassiek talent gezocht

Florence is weer op zoek naar jong klassiek talent voor de dertiende editie van het Florence Concours. De finale van het evenement vindt plaats op zondag 24 november. De zondagen daarvoor vinden de voorronden plaats. Klassieke musici in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar kunnen zich vanaf nu aanmelden.

Uitkijken naar optredens

Net als voorgaande jaren is het Florence Concours ingedeeld in twee leeftijdscategorieën. In de categorie Mini kunnen jonge musici meedoen in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar. In de categorie Junior zijn jongeren tussen de 12 en 18 jaar welkom hun muzikaliteit te laten horen. Er kan worden meegedaan als solist en als duo, kwartet of ensemble. Het Florence Concours laat elk jaar zien dat er veel talent in onze regio is. De bewoners van de woonzorglocaties van Florence en de wijkbewoners kijken nu al weer uit naar de optredens.

 

  • Voorronden, halve finale, finale
  • Het Florence Concours bestaat ook in 2019 uit diverse voorronden, een halve finale en een finale.
  • Jury en prijzengeld
  • Een vakkundige jury beslist wie de uiteindelijke winnaars worden. Het prijzengeld van het Florence Concours Junior bedraagt 2.100,- euro (zes prijswinnaars) en van het Florence Concours Mini 600,- euro (vier prijswinnaars).
  • Inschrijven
  • Inschrijven kan tot 21 oktober. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Klik hier voor de inschrijfformulieren en de reglementen voor beide leeftijdscategorieën. De inschrijfformulieren kunnen ook worden opgevraagd via 06 – 39 85 05 96 en via concours@florence.nl.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.