Florence DJ studio: achter de draaitafel

Muziek is voor alle leeftijden en muziek produceren ook.

Florence DJ studio: achter de draaitafel

DJ Studio

Hij gaat dan ook, vanaf 15 mei aanstaande bij Trias in Rijswijk, 60-plussers opleiden in de Florence DJ Studio tot heuse DJ’s. En niet voor niets, want de woonzorglocaties van Florence zitten te springen om DJ’s die leuke muziekmiddagen en avonden voor de (wijk)bewoners kunnen organiseren.

Professionele DJ apparatuur

In de Florence DJ Studio worden alle fijne kneepjes van het DJ vak geleerd. Een jonge DJ gaat hiermee aan de slag. Hij leert de DJ seniors om te gaan met professionele DJ apparatuur en techniek zodat zij via de computer muziek aan elkaar kunnen mixen. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan special effects en zal er een gastles zijn van DJ Isis. En als technieken zijn bijgebracht, dan kunnen deze DJ Seniors meteen op tournee langs de Florence woonzorglocaties.

Florence DJ Studio elke dinsdag

De Florence DJ Studio begint op dinsdag 15 mei en vindt daarna achtereenvolgens plaats op 22, 29 mei, 5, 12, 19, 26 juni, 3, 10 juli en 4 september. De bijeenkomsten zijn van 10.30 tot 12.30 uur en vinden plaats bij Trias, Centrum voor de Kunsten, Cor Ruysstraat 2 (achter winkelcentrum de Bogaard) in Rijswijk. Deelname bedraagt 5 euro per keer. Aanmelden via liever-actief@florence.nl of via 070 – 41 31 000.

Actiever leven

De Florence DJ Studio maakt onderdeel uit van het activiteitenprogramma Actief van Florence dat specifiek is gericht op 60-plussers. Florence biedt hen bewust activiteiten aan, omdat een actiever leven bijdraagt aan een gezondere maatschappij. Bewezen internationaal onderzoek wijst uit dat een goed sociaal netwerk en het deelnemen aan activiteiten (fysiek en mentaal) een positief effect hebben op de gezondheid en het welbevinden.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.